Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van egyáltalán értelme a párkapcsolatoknak?
Nem véletlenül kérdeztem a korodat, számít. Még fiatal vagy, mint ahogyan korábban írta valaki: Egy tartós kapcsolathoz fel kell nőni, meg kell rá érni. Így 31 éves fejjel visszanézve 22 éves magamra látom csak, hogy mennyire kölyök voltam akkor.
26 évesen, 6. barátnőmként találtam meg a csajozas.hu-n feleségemet, gyermekem anyját. Előtte a legrövidebb kapcsolatom 4 hónapos, a leghosszabb 4,5 éves volt, de az egyik lánnyal 3x is jártam, összesen 2,5 évig, így tudom, hogy mit érzel. Hidd el van értelme a kapcsolatoknak, csak te még nem találtad meg a megfelelő embert. Elkeseredett és bizalom vesztett voltam, mint te, nem véletlenül kerestem társkereső oldalon: máshol nem találtam olyat, aki még a már említett régi, megbízható értékrendet követte.
El fog jönni a te időd is, lehet, hogy pont 26 évesen, mint nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!