Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Léteznek még rendes pasik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még rendes pasik? Akik nem drogoznak, isznak, hazudoznak és nem csalják meg a párjukat.

Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 22:46
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
nyomulni kell. bunkón. semmi randi!
2013. dec. 16. 01:45
 42/51 A kérdező kommentje:

39#

Ez igazán megható.férfitòl ritkàn látni ilyen gondolkodást. Ès ha te igaz v akkor van még remény.

2013. dec. 16. 01:56
 43/51 anonim ***** válasza:
39 ess vagyok ismét, a nyomulással az a gond, hogy tólakóadásnak veszik elég hamar és kiakadnak értem :( ( sokszori tapasztalat )...
2013. dec. 16. 02:07
 44/51 anonim ***** válasza:
Én nem iszok, nem drogozok, nem dohányzok és nem szoktam hazudozni sem. Ezért még sose volt párom. (Amennyiben valaha is lenne nem tervezem, hogy megcsalnám.)
2013. dec. 16. 10:40
 45/51 anonim ***** válasza:

39, 40-et azért érdekes volt olvasni és az a baj, hogy tényleg úgy tűnik, hogy igazat írtak...

23/f

2013. dec. 16. 11:38
 46/51 Noydra ***** válasza:

Lehet, hogy szívszorongató neked elolvasni a 39,40es kommentet. De az ilyenek itt mindig beállítják magukat tökéletesnek.

Érdekes lenne, ha azok lennének, mert furcsa mód mégis nekik van egy elég alapvetőnek számító problémájuk...

Szóval hagyjuk ezt...

2013. dec. 16. 11:56
 47/51 anonim ***** válasza:

45-ös.

Miért ne lenne igaz?Bizony én is hasonló helyzetben vagyok mint ők,szinte egy az egyben.És én sem kellek senkinek,hiába öltözködöm jól,nem vagyok csúnya sem.

22/F

2013. dec. 16. 11:57
 48/51 anonim ***** válasza:

"nem drogoznak, isznak, hazudoznak és nem csalják meg a párjukat"

emellett még nem biztos hogy rendes, mert lehet egy tapló bunkó állat is, beteg perverz vágyakkal.

2013. dec. 16. 12:23
 49/51 A kérdező kommentje:
Mennyi magànyos lélek... kàr h külföldi vagyok.
2013. dec. 16. 18:15
 50/51 anonim ***** válasza:

Én meg úgy vagyok vele egyébként, hogy egy kicsit ez is, egy kicsit az is illik rám, de meg nem csalnám a barátnőmet soha. Mindenki tudja aki ismer, hogy nem iszom, nem dohányzom, se drog és nem is élek túl hardcore életet, bár azért néha vannak neccesebb pillanatok de szerintem mindenkinek. A barátaim szinte testvérszámba mennek, van egy csomó haverom is, az emberek 90%-a szeret és nekem sincs senkivel semmi bajom. Barátnőm mégsincs. Ez részben az én hibám is.

Saját magamról soha nem tudnék pontos képet adni, hogy ilyen meg ilyen vagyok. De senki más sem képes erre szerintem, hanem inkább több embert kellene megkérdezni és az együttes vélemény + amit én gondolok magamról valamennyire.. na az már egész jó közelítés lehet. Egyébként az emberek nagy részéről - attól eltekintve akinek olyan egyszerű az élete mint egy faék - szerintem nem könnyű megmondani, hogy milyen emberek.

2013. dec. 17. 01:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!