Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még rendes pasik? Akik nem drogoznak, isznak, hazudoznak és nem csalják meg a párjukat.
#4-es megismerne...
#21-es, ez tetszett :))
Léteznek bizony,én is ilyen voltam világ életembe.És mit kaptam? Szó szerint egy nagy semmit,semmilyen kapcsolat nem jött még össze a nőkkel,mert ilyen voltam.Nos akkor melyik a jobb szerinted,ha ilyen vagy vagy ha nem ilyen?
Én ettől függetlenül maradok ilyennek,még ha örökre egyedül is maradok...
Rám egyik sem igaz, bár vizet szoktam inni azért :) Viszont a drogot, cigit, piát nem tudom hova tenni. Mi értelme van ezekre a sz**ságokra rászokni? eléggé felfoghatatlan, örök rejtély számomra...
Mindegy ezek a dolgok annyira nem érintenek, elkerülöm azokat akiknek ez jelenti az életet és kész.
A hazugságokból nekem is rohadtul elegem van, csomó embert ismerek aki kis dolgokban is hazudik, én meg csak kérdem magamba, h ennek megint mi értelme van ? Sajnos ezt már nehezebb kikerülni, mert nagyot mondani mindenki szeret. Most nem feltétlen egyre gondolunk hazugság terén, mert gondolom Te a megcsalás + hazugságra gondolsz, így együtt... na, hát az sem jobb semmivel sőt rosszabb.
Nálam egyébként az veri ki a biztosítékot amikor olyanok oktatnak ki pl arról hogy hogy kajálok (igyekszem egészségesen enni) akiknek lóg a cigi a pofájukból, hát mondhatom nagyon hitelesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!