Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Léteznek még rendes pasik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még rendes pasik? Akik nem drogoznak, isznak, hazudoznak és nem csalják meg a párjukat.

Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 22:46
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
Közhelyes kérdésre közhelyes válasz, a kérdező pedig elégedetten húzza le gyöngyöző homlokáról a verejtéket és zárja be a böngészőt; ma este nyugodtan hajthatja álomra a fejét.
2013. dec. 15. 22:54
 22/51 Noydra ***** válasza:
Még mindig nem értem mióta bűn inni.
2013. dec. 15. 22:55
 23/51 anonim ***** válasza:

#4-es megismerne...

#21-es, ez tetszett :))

2013. dec. 15. 22:57
 24/51 anonim ***** válasza:
én érdeklem a nőket. ettől még degenerált vagyok
2013. dec. 15. 22:57
 25/51 anonim ***** válasza:
pont ezért?
2013. dec. 15. 22:58
 26/51 anonim ***** válasza:

Léteznek bizony,én is ilyen voltam világ életembe.És mit kaptam? Szó szerint egy nagy semmit,semmilyen kapcsolat nem jött még össze a nőkkel,mert ilyen voltam.Nos akkor melyik a jobb szerinted,ha ilyen vagy vagy ha nem ilyen?

Én ettől függetlenül maradok ilyennek,még ha örökre egyedül is maradok...

2013. dec. 15. 23:02
 27/51 A kérdező kommentje:
Nem bűn az ivàs, bűn inni és bántani szóval a párod. Drogosokból áll lassan a vilàg nekem pedig nem olyan pàr kell. Azoknak akik privátot írtak külfölfi vagyok.
2013. dec. 15. 23:03
 28/51 anonim ***** válasza:
Minek kellenének nektek ilyenek? Visszahúzódó voltam, az igaz, jól tanultam, tisztességesen, udvariasan bántam a csajokkal, ehhez képest nem nagyon nézett rám senki. Bezzeg aki idiótán viselkedett, az volt a menő. Boldogult kamaszkoromban (gimiben) is ez ment, a nagyszájú, de középszerű (vagy még olyan se) srácok voltak a menők, én meg teljesen elvesztettem a hitem, hogy valaha is érdekelhetek valakit, és teljesen magamba fordultam, nem mertem kezdeményezni, mert azt láttam, hogy a magamfajta esélytelen. Felnőttként próbálom behozni a lemaradást, aztán meglátjuk, hogy mi sikerül, azért most se vagyok hurráoptimista.
2013. dec. 15. 23:04
 29/51 anonim ***** válasza:

Rám egyik sem igaz, bár vizet szoktam inni azért :) Viszont a drogot, cigit, piát nem tudom hova tenni. Mi értelme van ezekre a sz**ságokra rászokni? eléggé felfoghatatlan, örök rejtély számomra...

Mindegy ezek a dolgok annyira nem érintenek, elkerülöm azokat akiknek ez jelenti az életet és kész.

A hazugságokból nekem is rohadtul elegem van, csomó embert ismerek aki kis dolgokban is hazudik, én meg csak kérdem magamba, h ennek megint mi értelme van ? Sajnos ezt már nehezebb kikerülni, mert nagyot mondani mindenki szeret. Most nem feltétlen egyre gondolunk hazugság terén, mert gondolom Te a megcsalás + hazugságra gondolsz, így együtt... na, hát az sem jobb semmivel sőt rosszabb.

Nálam egyébként az veri ki a biztosítékot amikor olyanok oktatnak ki pl arról hogy hogy kajálok (igyekszem egészségesen enni) akiknek lóg a cigi a pofájukból, hát mondhatom nagyon hitelesek.

2013. dec. 15. 23:08
 30/51 A kérdező kommentje:
Én is visszahúzódó voltam, első pasim azért hagyott el. A második pasim pedig becsapott, összetörte a szívem.
2013. dec. 15. 23:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!