Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még rendes pasik? Akik nem drogoznak, isznak, hazudoznak és nem csalják meg a párjukat.
"Én is visszahúzódó voltam, első pasim azért hagyott el. A második pasim pedig becsapott, összetörte a szívem."
Az első pasival nincs gond másra vágyott van ilyen, a második pasit pedig megérdemelted, ha neked ilyenek kellenek, akkor kívánok még sok-sok ilyen férfit.
32#
Köszönöm. Ez a tipikus ha már neked rég nincs kapcsolatod, akkor útálod a vilàgot, és akiknek összetörték a szívét azok megérdemelték szöveg.
Hát ez meg milyen kérdés? Jah.. csak a szokásos.
Pont ma beszéltünk róla, hogy egy csajt megvert a pasija, aztán a lány meg sírt utána nagyon. Én meg erre azt mondtam, hogy minek van ilyen f aszfejjel együtt. Egyébként letörném a kezét annak aki lányt megüt, de az egy másik történet.
És a kérdésre válaszolva: igen, léteznek.
Léteznek még rendes lányok akik nem drogoznak, isznak, hazudoznak és nem csalják meg a párjukat?
"és akiknek összetörték a szívét azok megérdemelték szöveg."
Miért nem érdemelted meg? Egy csomó normális ember helyett te őt választottad. Ezzel semmi baj nincs, de akkor ne sírj, hogy átvert. Te választottad.
34#
Igen, vannak még ilyen lányok csak nem becsülik őket.én is többre vittem volna ha füvel fával összefekszem csak nekem ahhoz nincs gyomrom. Az eggyetlen férfi aki megbecsül meleg és bánja h én nem fiúnak születtem.
itt vagyok ...
emellett amit felsoroltál doktori fokozaton hallató vagyok, diplomámmal jól fizető munkát is találtam, főzök, mosok és takarítok magam után, sokak szerint kedves és rendes vagyok, de..valahogy meg annyira sem vagyok jó, hogy egy randira eljöjjenek velem....
...ezen okokból lassan már semmilyen más sikeremnek nem tudok örülni és ez egyre jobban kihat a mindennapjaimra....
vicc a leírtak alapján én lennek az alompasi sok lány számára (rengeteg ehhez hasonló kérdést láttam)... csak az nem értem, hogy akkor eddig miért nem jutottam legalább el addig, hogy elfogadjanak egy randi meghívást (1-2x volt de az inkább csak baráti alapú)...
... a világ legboldogabb emberének ereznem magamat már csak attól ha kéz-kézben sétálhatnék egy lánnyal, vagy ha elmennek csónakázni s kicsit összebújva forró kakaót szürcsölgetnénk a tó közepén egy ködös őszi vagy kora téli reggelen, vagy ha egy filmet néznék kettesben egy fotelben kissé összebújva......
.... 25 f vagyok még randin sem voltam igazán nem,hogy még más lett volna ...:s
Ááá kedves előző, az emberi értékeket alig képes egy-két nő értékelni. Nézz ki jól, legyél kigyúrt állat, és legyen nagy a pofád, ja és keress jól emellé.
Nekem is az minden vágyam ami leírtál. Hasonlóan magas presztizsű szakmám lesz mint neked, csak nekem még van egy év a diplomáig. Egyik barátom szintén, így van vele, a világ egyik legnormálisabb, legjófejebb, és tényleg legkedvesebb embere, jó humorral, Vegyész MsC-n, de biztos leendő állással, és ő sem kell senkinek. És több ilyen ismerősöm is van még. Egy dolog közös konzervatív értékrend, és az élethez történő komoly hozzáállás.
Másik ismerősöm Gábor Dénesen bukdácsol, ami ott azért már teljesítmény, nagy ívben tojik az életre pizzafutárkodik, amit kap pénzt azt pedig, mind elissza, elbulizza, amúgy pedig egy egoista link tahó, 10/10 es barátnője van, aki még normális is...
Nem tudom, tényleg ennyire gáz, ha az ember építgeti a jövőjét? Ha komolyan veszi az életet és nem csak él bele a mába? Miért baj az, ha az embernek van műveltsége, és intelligenciája, és nem az egoizmus és a bunkóság sugárzik minden szavából. Pedig még hobbim is van, sportolok is, emberek közé is járok, sőt bulikba is el szoktam menni, tehát még azt sem lehet mondani, hogy ne lennék társaságiember, és pont ott tartok, mint te.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!