Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hazudoznak az emberek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudoznak az emberek a társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés

Lévén férfi vagyok, csak a nőkről tudok beszélni (lehet a férfiak is ilyenek), de aki olyanokat ír, hogy neki fontosabb a személyiség, mint a külsőség, meg rendes embert keres maga mellé, az miért nem válaszol vagy miért ráz le bunkó módon, ha írok neki? Csupán annyi a hibám, hogy sajnos nem épp adoniszi külsővel áldott meg a sors.

Az én hirdetésemben őszintén kiírom, hogy nekem a külső is számít, akkor a többség miért hazudozik és ámítja a sok szerencsétlen szeretethiányos magányos embert, hogy neki nem?

2012. okt. 19. 15:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az a fontos neki amit ír, de ez nem jelenti azt, hogy a külső nem számít.
2012. okt. 19. 15:58
 2/8 anonim ***** válasza:

senki nem azokat a tulajdonságokat fogja leírni, amiket a társadalom elítél. itt naponta 100szor lefikázzák azokat a nőket, akik bevallják, hogy számít a külső nekik. nem fogja kiírni egy normális ember, hogy "betegesen féltékeny vagyok, rendmániás és konstans hisztizek egész nap.".

de amúgy meg manapság már annyi önbizalomhiányos ember van, pasik is, akik maguk bevallása szerint rondák, hogy ha azt olvassák, hogy "igen, számít nekem a külső", akkor lehet nem is jelentkeznek, mert "úgysem vagyok elég jó, úgyis ronda vagyok" az alaphozzáállásuk.

2012. okt. 19. 16:02
 3/8 anonim ***** válasza:
a külsőn lehet változtatni b*meg, elmész kondiba ha a testeddel van a gáz, hameg a fejeddel akkor csinálsz jó frizurát, kb ennyi a kulcs
2012. okt. 19. 16:10
 4/8 anonim ***** válasza:

A belső számít:

Tételezzük fel, hogy a nő 10/8-es mondjuk. Picivel szebb, mint az átlag. Kiírja a profiljára hogy neki a belső a legfontosabb. Mit is kell érteni ezalatt?

Nem szőke, 190 magas, gazdag, kisportolt, álompasit keres.

Tökéletes neki olyan is, aki csak épphogy magasabb nála, nem gebekóró, de nemis 200 kg, barna hajú, kissé kopaszodó, enyhén pattanásos, kereső(szakmunka is jó, bármi), nagyobbacska orrú, szemüveges fazon. Számokban 10/5. Legyen RENDES. BELSŐŐŐ.

Aztán jönnek a levelek a legalább egy fejjel alacsonyabb,20 évvel idősebb-vagy 10-el fiatalabb, sokszor igénytelen( összenőtt szemöldök, ízléstelen öltözék, idétlen grimaszolós profilképes, képen is láthatóan csurom zsíros hajú), hatalmas sörhasú emberkéktől. Számokba mérve legyen ez 10/2 pasiktól, akik csodálkoznak miért nincs válasz.

2012. okt. 19. 16:17
 5/8 anonim ***** válasza:

A férfitársaiddal annyit beszélsz nagy mellekről, amennyit akarsz, de a leendő társadnak inkább azt mondd, hogy nagyon szép és imádod. Úgyis a férfi dolga kezdeményezni, megteheted, hogy csak azoknak írsz, akik adtak meg fényképet és tetszenek neked.

Nem az a fő baj, ha randa vagy, hanem az, hogy eleve fenyegető a fellépésed. Ha hangsúlyozod, hogy neked mennyire számít a külső, akkor egy normális önértékeléssel bíró nő, akinek nem számít a külső, szóba se áll veled, mert ő nem fog 1-2 kilókon izgulni a kedvedért, amikor amúgy jól érezné magát a bőrében.

2012. okt. 19. 16:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is társkeresőzöm egy ideje, nő vagyok. Én az adatlapomon világosan leírom, hogy kit-mit nem keresek! Ha mégis rámír egy általam nem preferált pasi, csak annyit válaszolok; olvass adatlapot! De aki normális hangnemben szólít meg, annak mindig válaszolok, még ha el is utasítom. Na, erre már megkaptam párszor, hogy beképzelt vagyok, és hogy baj van az egómmal! Igaz, hogy párt keresek, de nem mindenáron!
2012. okt. 19. 16:28
 7/8 anonim ***** válasza:

A férfiak is hazudoznak..sőt!

A külsőkkel kapcsolatosan kaptál itt egy részletes választ, amivel nagyon egyetértek.

Egyébként arra, hogy nem vagy adonisz, tényleg nagyon egyszerű a kulcs. Változtass!!! Merj változtatni.

Ha van kedved tegyél fel egy képet és ha vállalod, hogy lesznek b@rmok, akik lesznólnak, lesznek emberek, akik normálisan megírják, szerintük min kellene változtatnod.

Lehet ez építőjellegű!

2012. okt. 19. 16:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Nők is férfiak is hazudoznak,mert igy akarnak szerezni mindent azt hiszik jobbak
2012. okt. 19. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!