Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szerethet egy ilyen nőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerethet egy ilyen nőt?

Figyelt kérdés
Van egy srác, 26 éves, nagyon tetszik nekem, de van egy nője, aki 23 és dagadt. Többször is próbálkoztam a srácnál, de mindig azt mondja, hogy ő hűséges típus. Na de egy ilyen ocsmány csajhoz???! Miért nem veszi észre, hogy sokkal jobbat érdemelne? A hétvégén megkérte a csaj kezét...hát hánynom kell...
2013. dec. 12. 21:34
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
93%

Még agresszív is vagy?

Mit vársz, hogy téged fog szeretni az a pali? Több esze van annál, hogy egy lekezelő, agresszív p**sával álljon össze.

2013. dec. 12. 22:54
 32/37 anonim ***** válasza:
55%

Tetszel nekem!:D annyira ugyanazt fújjuk, hogy az behalás!:D

Az egyik valaszolo (fingom sincs hanyadik)

2013. dec. 12. 23:16
 33/37 anonim válasza:
Bulizgatsz bulizgatsz? hát bulizgassál csak, hát kinek kell ilyen lány aki mindig eljár bulizni?:D meg aztán kitudja mit csinál ott,főleg ha van pasija
2013. dec. 13. 00:09
 34/37 Költőnő? ***** válasza:
100%

hagyjátok, hát nem látjátok, h sík? :)

a poharánál meg a tükrénél nem lát tovább :D

2013. dec. 13. 12:13
 35/37 anonim ***** válasza:
92%

Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy segít valaki abban, hogy ilyen sötét maradj agyilag?

Talán ideje lenne felfogni azt, hogy attól hogy díszri.banc vagy még marhára nem leszel értékes ember... Van neked fogalmad egyáltalán arról, mit jelent a hűség? Mert marhára nem a külsőhöz kapcsolódik. Az a baj, hogy soha nem voltál igazán szerelmes, így fogalmad sincs arról, miről beszélünk valójában. A felszínes kapcsolataidból, mert úgy látszik másmilyen nem volt, soha nem fogsz tanulni semmit, amíg mást nem tapasztalsz meg.

A gond az, hogy azt hiszed, hogy a csinos pofid meg az, hogy szétrakod a lábad elég egy igazi párkapcsolathoz, ami nem csak egymás fizikai kielégítéséről szól.

Én igazán örülnék annak, ha csak egyszer átélnéd azt, amit én is átéltem már sok más emberrel együtt. De ehhez talán be kellene csuknod a szemed és igazán megtanulni látni.

Nem arról van szó, hogy a csúnya nőkre gerjedek. Egyszerűen csak annyi az egész, hogy jóval nagyobb réteg felel meg az ízlésemnek külső alapján mint neked, viszont belső alapján jóval kevesebb...

25/F

2013. dec. 17. 22:57
 36/37 anonim válasza:
Én egyszerűen nem értem a jó isten mire tartja az ilyen r i b a n c o kat.Állandóan kavarnak,kibeszélik az embert a háta mögött.Utána meg itt sirnak miért nem kell ennek meg annak!!!Az ilyen természetű embereket általában a többi normális ember nagy ívben kikerüli,csak a hozzá hasonlokkal érti meg magát.A kérdezőnk meg nem is olyan biztos,hogy olyan mint amillyennek leirta megát,csupán el van szállva magától mert egy dugás után valaki azt mondhatta,hogy gyönyörű.Ennyi erővel akkor én vagyok a világszépe mindenki más meg......Ilyen felfogással messze nem jutnák!!!
2013. dec. 19. 08:20
 37/37 A kérdező kommentje:
Hogy itt menyire sok a hazug majom, el sem hiszem...
2013. dec. 22. 03:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!