Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerethet egy ilyen nőt?
Figyelt kérdés
Van egy srác, 26 éves, nagyon tetszik nekem, de van egy nője, aki 23 és dagadt. Többször is próbálkoztam a srácnál, de mindig azt mondja, hogy ő hűséges típus. Na de egy ilyen ocsmány csajhoz???! Miért nem veszi észre, hogy sokkal jobbat érdemelne? A hétvégén megkérte a csaj kezét...hát hánynom kell...2013. dec. 12. 21:34
11/37 anonim válasza:
Talán eddig a csupa szép lányokkal mindig megszívta, így aztán rájött, hogy nem csak a külső a lényeg, és így megtalálta akit szeret. The end.
12/37 anonim válasza:
A válaszaid alapján meg is értem miért nem te kellesz a pasinak,csak szegénykém sajnál téged elküldeni a p i c s á b a!!!!!!
13/37 A kérdező kommentje:
komolyan nem értelek titeket. Én vagány, eljárós csaj vagyok, bulizok, de tanulok is, jó az alakom, és régebben tetszettem a srácnak, a csaja meg unalmas, otthon ülős, ronda, egyszerű... Most ti melyiket választanátok? De ha szereti is, miért nem akar mást megismerni jobban?
2013. dec. 12. 22:03
14/37 anonim válasza:
hazudsz magadnak, de meddig még???????
15/37 A kérdező kommentje:
Nem értem, miért hazudnék magamnak? mindenki szerint szebb vagyok annál a csajnál. Pont én vagyok az, aki mellé való. Multkor is azt mondta, mikor kérdeztem, h tetszek-e neki, hogy szép vagyok, csak most van barátnője. Ha tetszem neki, akkor miért hazudok maganak?
2013. dec. 12. 22:14
16/37 anonim válasza:
Ez egy új betegség a pasiknál, én sem értwm! Hízz meg és légy ronda, és akkor szeretnek! És ez nem gúny! Ez igy van!:(
17/37 A kérdező kommentje:
Na végre valaki...nem értem én ezt...azért szépítkezünk, bulizunk, hogy tetsszünk nekik, ő meg egy ilyen tohonya könyvmolyt vesz feleségül, pedig szebbet is kaphatna. Komolyan az a csaj, ha nem lenne hosszú haja, nem is lenne semmi nő benne. Mindig csak olvas, szegény srác...annyi a kimozdulásuk, hogy elrngatja a csaj magával néha rallyra...milyen nő szereeti az ilyet?
2013. dec. 12. 22:19
18/37 anonim válasza:
Én sem értem:( mindig is csendes, szerény voltam, melegszívű, szerető ember, csinosnak mondott, karcsú. Mindíg az ilyenek kavartak be akit te is leírsz...mára pont emiatt megváltoztam, suókimondó lettem (lásd a százalékom), és kissé bunkó vagyok. Azért remélem van még olyan férfi aki igazi értéket keres és nem....érted:)
19/37 anonim válasza:
Viszont a jövőben kerüld a foglalt pasikat, azt nem nagyon szeressük;) viszont most igazat adok neked!:D
Utsó voltam
20/37 A kérdező kommentje:
Szerintem egyszerűen meg vannak őrülve a pasik, nem lehet észnél, ha ilyen kell neki. Multkor az ölébe ültem a buliban (DJ egy helyen) és rendesen ellökött magától. Elég sz4rul esett, pedig csak miatta mentem el.
2013. dec. 12. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!