Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan férfi, akinek eddig csak nagymellű barátnői voltak, szerethet egy kismellű nőt anélkül, hogy az ágyban csalódást okozna neki, hogy nem tud nagy mellekkel "játszani"?
Eddig nem mertem levetkőzni a barátom előtt, mert félek, hogy csúnyának tartana a kis melleim miatt (tényleg nagyon picik). 1 hónapja vagyunk együtt, de már 8 éve ismerjük egymást, és szeretnék lefeküdni vele, de szégyellem magam előtte.
21 lány
tudja hogy kicsik a melleid vagy push up-olod őket?
de azt sem tudom te mikor nyugodnál meg? ha teszem azt 2-3 hónapig van kedve veled szexelni majd újra beújít egy bögyös macát, akkor azzal már "Mr. Megértő" lesz a szemedben, a lényeg hogy ne rohanjon világgá azonnyomban hogy pucéran lát??????
ne szégyelld magad előtte, az csak ront a helyzeten.
ha összejöttetek, biztosan tetszel neki, és számít arra, hogy melltartó nélkül sincsenek nagy melleid.
én úgy vagyok vele, hogy ha egy pasi össze akar velem jönni, és állítja hogy komolyan gondolja, akkor utána már ne kötekedjen olyan dolgok miatt amit addig is tudhatott.
olyan ez, mint ahogy a pénztártól való távozás után nem fogadnak el a boltban sem reklamációt.
tehát ha megszólna mégis, akkor az az ő bunkósága és gyengesége, nem a tiéd:)
Anno én is meglepődtem, mikor lekerült a felső az első barátnőmről, mert ruha alapján nagyobbnak gondoltam az ikreit, de semmi probléma nem volt. Imádtam őket és az együtt töltött évek alatt még mintha nőttek is volna...:D
Ne legyél szégyenlős! Imádni fogja őket!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!