Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szerethet egy ilyen nőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerethet egy ilyen nőt?

Figyelt kérdés
Van egy srác, 26 éves, nagyon tetszik nekem, de van egy nője, aki 23 és dagadt. Többször is próbálkoztam a srácnál, de mindig azt mondja, hogy ő hűséges típus. Na de egy ilyen ocsmány csajhoz???! Miért nem veszi észre, hogy sokkal jobbat érdemelne? A hétvégén megkérte a csaj kezét...hát hánynom kell...
2013. dec. 12. 21:34
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Amikor kezdtem hajtani rá, még nem volt meg a csaja, és hiába nyomultam neki, meg kedveskedtem, neki ez a nő kellett..
2013. dec. 12. 22:30
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez a kirohanás nem épp egy kedves, nőies jellemre utal... és a jelek szerint nem a nő miatt nem kellesz neki, hanem amúgy se. Dolgozd fel.

Különben lehet, hogy számára nem a szépítkezés és a bulizás a legfontosabb értékek egy nőben. Nem mindenkinek kellenek a felszínes csajok.

2013. dec. 12. 22:34
 23/37 A kérdező kommentje:
Amúgy se? Miből gondolod ezt mégis? És egyáltalán nem vagyok feszilines!!
2013. dec. 12. 22:36
 24/37 anonim ***** válasza:
94%

70 kg közelít a mázsához, ugyanis 5-től felfelé kerekítünk, 100 kg egy mázsa. Szóval rohadtul nem tonnás.

Egyébként lehet, hogy te bulizós vagy - de lehet, hogy össze-vissza kavarsz, ha a kiszemelteddel beszélsz, akkor is süt a beszédedből mások lenézése, a negativitás, primitívség, aljasság. Ő meg lehet, hogy amikor beszélget, választékosan, humorosan fejezi ki magát(igen, az olvasás segít ebben), látszik rajta, hogy jót akar másoknak, kedves, vidám, mosolygós, művelt.

Ha nekem választani kéne egy ronda pasi között, aki művelt, vicces, okos, JÓSZÍVŰ, KEDVES, életvidám és egy full kidolgozott, de beképzelt, lenéző, lekezelő, mégis helyes hapsi között, akkor a ronda kéne.

Tudod ez a hozzáállás, amivel te rendelkezel, mérgezi a levegőt.

Attól, hogy olvas, meg otthon ül, nem biztos, hogy unalmas, sőt szerintem árnyaltabb a beszélgetése, mint egy bulizós emberé. Pl. a tiédnél tutibiztos.

Fogadd el, hogy ez van, majd jön egy hozzád hasonló primitív hapsi, és annak majd te kellesz, csak ott meg az lesz a gond, hogy egymást is kibeszélitek.:/

18/L

2013. dec. 12. 22:39
 25/37 anonim ***** válasza:
91%

Már akkor is hiába nyomultál rá, amikor nem volt csaja. Ő inkább ezzel a nővel jött össze.

Mit lehet akkor ezen nem érteni? Nem tetszel neki. Fogadd el, lépj túl rajta, és ne aggódj, találsz majd mást.

2013. dec. 12. 22:40
 26/37 A kérdező kommentje:
Pont a te véleményedre nem voltam kíváncsi! Komolyan itt ilyen kevés az igényes ember, aki nem áll össze valakivel azért, mert kedvesen mosolyog? A srác meg DJ (is) és szereti amit csinál, tehát hozzá meg pont a bulizós csajok valók, képzeld!
2013. dec. 12. 22:43
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Jó, akkor nem írom le a véleményem. Bár a nagyját eddig is megtartottam magamnak.

De azért ne akarj mindenkinél okosabb lenni és eldönteni, kihez milyen csaj való. Speciel a lakótársam is dj. Minden buli után hazahoz egy vagy két bulizós csajt, megdugja őket, aztán mehet isten hírével. De valahányszor beszélgetünk, mindig azt mondja, hogy végre egy normális, érett gondolkozású nőre vágyik, akivel hosszútávon tervezhet. Érdekes.

2013. dec. 12. 22:49
 28/37 A kérdező kommentje:
hülyegyerek, miből gondolod, hogy én nem olyan vagyok? Látnok vagy? Csak épp én élek is, nem úgy mint az a dinnye..
2013. dec. 12. 22:50
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
26. Miért, akkor álljunk össze valami rideg szépséggel...aki bár gyönyörű, de csak negatív érzéseket áraszt magából?
2013. dec. 12. 22:51
 30/37 A kérdező kommentje:
te álljál össze valami dagadt putriszökevénnyel, mert ilyet kapnál!
2013. dec. 12. 22:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!