Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerethet egy ilyen nőt?
Figyelt kérdés
Van egy srác, 26 éves, nagyon tetszik nekem, de van egy nője, aki 23 és dagadt. Többször is próbálkoztam a srácnál, de mindig azt mondja, hogy ő hűséges típus. Na de egy ilyen ocsmány csajhoz???! Miért nem veszi észre, hogy sokkal jobbat érdemelne? A hétvégén megkérte a csaj kezét...hát hánynom kell...2013. dec. 12. 21:34
1/37 anonim válasza:
hát mondjuk ő lehet hogy nem egy arrogáns beképzelt pitsa mint te :D
2/37 anonim válasza:
aha szóval te jobban tudod hogy a pasinak mi a jó... ostoba teremtés
3/37 anonim válasza:
Azért mert szerelmes, és tudod nem minden a külső!
5/37 A kérdező kommentje:
Oké, hogy nem minden a külső, de a srác egy baromi jó pasi izmos, meg igényes, a csaj meg van vagy 70 kiló. Ez előtt mindig szép barátnői voltak, de egy ilyennek megkéri a kezét? Még csak pár hónapja vannak együtt, és rohadtul idegesítő a csaj, mindig okoskodik, nem jár el sehova, csak "olvasgat"...
2013. dec. 12. 21:40
6/37 anonim válasza:
Nekem meg az ilyen agyilag és lelkileg hulladék emberektől kell hánynom... De hát ízlések és pofonok. :D
7/37 A kérdező kommentje:
Most komolyan! Mit lehet szeretni egy ilyenbe? Semmi vagányság nincs benne, és nem engem kellene osztani, hanem a csajt, amiért rátelepszik a tonnájával egy ilyen cuki fiúra. Egyáltalán ti megkérnétek a kezét egy ilyen unalmas bálnának? Mert szerintem nem, csak okoskodtok...
2013. dec. 12. 21:47
8/37 anonim válasza:
Én is "dagadt" csaj vagyok és hihetetlenül jó pasijaim voltak és van is. Olyan akiért odáig vannak a "sokkal jobb" csajok. És,hogy miért van inkább mégis velem? Talán mert mindig mosolygok,jó a humorérzékem és nem szólok le senkit a kinézete miatt. Nem akadok ki egy kiadós vacsora után,hogy huuu most majd hízok 2 kg-t hanem inkább rákacsintok,hogy: ugye ledolgozzuk este!? Csak pár apróságot említettem meg.
9/37 A kérdező kommentje:
De ha eddig a szépeket szerette, akkor most miért egy ilyennel akar összeházasodni? És ami a durva, hogy komolyan gondolja, mert még puszit sem ad soha más lánynak, és semmilyen ajánlatra nem vevő. Nem az a bajom, h a csaj kövér, mert lesz4rom, csak gusztustalan, hogy pont eg yilyen lány miatt nem kaphatom meg őt..
2013. dec. 12. 21:56
10/37 anonim válasza:
Ezek szerint ez a kapcsolat sérti az önérzeted mert Te jobbnak tartod magad. Talán pont az itt megcsillogtatott hisztéria rohamod az ami miatt nem téged választott. Törődj bele,ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!