Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szerelmi bánatba bele lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelmi bánatba bele lehet halni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 21:48
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
91%
Valójában létezik olyan szívbetegség, amit szerelmi bánat okoz, Takotsubo-kardiomiopátiának vagy "összetört szív szindrómának" (broken heart syndrome) hívják. Tehát igen, elvileg bele lehet halni. Téged viszont valószínűleg nem ez fenyeget, hanem egyszerűen depressziós vagy, ami simán kiválthatja ezeket a tüneteidet. Hasonló cipőben jártam én is. Legjobb lenne felkeresned egy jó pszichiátert. Sajnos ezügyben nem tudok segíteni, én csak túlhajszolt TB-dokikkal találkoztam, akiket csak az érdekelt, hogy felírhassák a szokásos antipszichotikumot és nyugtatót, aztán soha többé ne lássanak. Végül saját magam oldottam meg a problémát... egy éven át nem találkoztam az illetővel, ami sokat segített, mert időközben megtanultam én is a saját életemet élni, így már nyugodtan lehetünk barátok, és élvezhetjük az együtt töltött időt anélkül, hogy depresszióba esnék, valahányszor nem vagyunk együtt.
2009. nov. 23. 22:28
 32/44 A kérdező kommentje:
De utolsó! én érzem!!! :D
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
hát. ha velem szakítana a barátom, akkor soha többet nem akarnék vele beszélni. akkor csak még jobban fájna, nem akarnám többet tudni a dolgait, hogy épp hogy érzi magát, kivel kavar, mit csinál, hiányzom e, meg egyebek. egyszerűen én egy nagyon érzékeny ember vagyok, és ha szakítana velem, akkor minden kapcsolatot megszakítanék vele, hogy nekem ne fájjon annyira. mert ha ő képes szakítani velem, akkor neki nem fáj úgy, szóval emiatt nem igazán kell a körmömet rágnom.
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

Én kicsit több, mint egy éve voltam hasonlóan. Megismertem egy férfit még 2007-ben. Ahogy megláttam, az volt az első gondolatom, hogy ő lesz a férjem. Aztán találkozgattunk, ismerkedtünk, és tavaly nyáron úgy tűnt, hogy összejövünk. Megvolt az első csók, aztán másnap egy romantikus délelőtt után egyszer csak azt mondta, mégsem. Én hónapokig minden nap sírtam, és jópárszor leittam magam. Fogytam vagy 10 kilót (pedig előtte 170 centisen 55 kiló voltam).

Amikor azt hittem, hogy most már nagyjából túl vagyok rajta, akkor újra megjelent. Most a menyasszonya vagyok. :-)

2009. nov. 23. 22:46
 35/44 A kérdező kommentje:
gratulálok:D talán egyszer nekem is mázlim lesz, bejön egy kaparós vagy vmi.
2009. nov. 23. 22:47
 36/44 anonim ***** válasza:
100%

mennyi ideje vagy miatta depressziós? és mennyi idős vagy?

különben nekem kb 2 éve kezdődött el egy olyan eset, hogy viszonzatlan volt a szerelmem. 8 hónapig szenvedtem miatta fogytam is sirtam is párszor miatta sajnos. de csak amikor nem látott senki. de aztán kb 7-8 hónap után rájöttem hogy hülye voltam hogy foglalkoztam vele, megutáltam egyik napról a másikra. kb 8-10 hónapig tart a szerelem-hormon a szervezetben, valószinű azért.nem akarok a saját problémámról beszélni, de ez szerintem a kiút. tudományosan is kimutatták hogy az igazi szerelem elmúlik és szerintem az én példám ezt bizonyítja. neked is el fog múlni és ne aggódj azon hogy belehalsz vagy hasonló dolgok ;) nekem pl 1 éve van barátnőm majdnem, aki karácsonytól a menyasszonyom lesz és énse haltam bele a múltba :)

(F19)

2009. nov. 23. 23:17
 37/44 anonim ***** válasza:
Ha olyan egoista vagy és annyira sajálod magad, akkor PERSZE!
2009. nov. 25. 14:05
 38/44 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó :D akkor megyek is meghalni:)
2009. nov. 25. 15:43
 39/44 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerintem is bele lehet halni, bár én épp az ellenkezőjét fogom most alátámasztani, még ha lehetetlennek is tűnik, de TÚL LEHET ÉLNI, igaz néha egy hajszálon múlik. Velem is megesett, úgy a padlóra küldtek, hogy azt hittem meg fogok halni, igen megfordult a fejemben az öngyilkosság kb. 1-2 napra, aztán már élni próbálkoztam, tényleg, de nagyon nehezen ment, nem tudtam élvezni az életet, csak szenvedtem, alig aludtam, őrlődtem, rosszul lettem, nem ettem 4 napig, egy tábla csokin éltem, inni is csak minimálisan ittam, a negyedik napon mikor álltam fel megszédültem, majdnem elájultam, nagy meleg volt(de nem, mert erős a szervezetem:)), aznap ettem először barátnőmnél, utána kezdtem rendbe jönni fizikailag, de lelkileg, hát.....Még most sem felejtetem el, pedig elég régi történet már, mostanában kezdek boldog lenni és magamra találni, építgetem önmagam, de vannak időszakok mikor erősen bennem él és újra bedepizek, mindig bennem lesz, kitéphetetlenül, hiába , nagyon szeret(t)em, kövezzetek meg, én már csak ilyen szentimentális vagyok... :)
2009. nov. 29. 02:04
 40/44 anonim ***** válasza:
1év után most más nőt választott a pasim.Én meg padlóztam!Ez van.nemtom mikor teszem magam rajta túl,sokszor semmihez sincs kedvem.De az élet megy tovább és majd egyszer lesz helyette másik.de ez nem ma lesz.Nagyon fog fájni és szar!Bőgni tudnék egész nap!!!!De ne aggódj,a rosszra jó jön!!!!
2009. dec. 31. 20:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!