Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmi bánatba bele lehet halni?
Én kicsit több, mint egy éve voltam hasonlóan. Megismertem egy férfit még 2007-ben. Ahogy megláttam, az volt az első gondolatom, hogy ő lesz a férjem. Aztán találkozgattunk, ismerkedtünk, és tavaly nyáron úgy tűnt, hogy összejövünk. Megvolt az első csók, aztán másnap egy romantikus délelőtt után egyszer csak azt mondta, mégsem. Én hónapokig minden nap sírtam, és jópárszor leittam magam. Fogytam vagy 10 kilót (pedig előtte 170 centisen 55 kiló voltam).
Amikor azt hittem, hogy most már nagyjából túl vagyok rajta, akkor újra megjelent. Most a menyasszonya vagyok. :-)
mennyi ideje vagy miatta depressziós? és mennyi idős vagy?
különben nekem kb 2 éve kezdődött el egy olyan eset, hogy viszonzatlan volt a szerelmem. 8 hónapig szenvedtem miatta fogytam is sirtam is párszor miatta sajnos. de csak amikor nem látott senki. de aztán kb 7-8 hónap után rájöttem hogy hülye voltam hogy foglalkoztam vele, megutáltam egyik napról a másikra. kb 8-10 hónapig tart a szerelem-hormon a szervezetben, valószinű azért.nem akarok a saját problémámról beszélni, de ez szerintem a kiút. tudományosan is kimutatták hogy az igazi szerelem elmúlik és szerintem az én példám ezt bizonyítja. neked is el fog múlni és ne aggódj azon hogy belehalsz vagy hasonló dolgok ;) nekem pl 1 éve van barátnőm majdnem, aki karácsonytól a menyasszonyom lesz és énse haltam bele a múltba :)
(F19)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!