Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmi bánatba bele lehet halni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 21:48
11/44 anonim válasza:
Bele lehet halni.. Ha mondjuk annyira elhagyod magad, hogy éjszaka részegen kóborolsz, kopasz fejjel, és néhány RAJkó Feléd kóborol, és megmártja Benned a kését...
12/44 A kérdező kommentje:
csak elég szarul vagyok a dolog miatt, pedig már régen túl kellett volna tenni magam rajta, aztán gondoltam megkérdezem előfordulhat-e hogy egszercsak kampó. mert eléggé úgy voltam ma, pl. h reggel kiadós hasmenéssel és okádással kezdtem.
2009. nov. 23. 21:57
13/44 anonim válasza:
:)
Ne haragudj, de nekem nem úgy tűnik, hogy Te belehalnál ebbe.
14/44 anonim válasza:
Ha nem leszel öngyilkos, túléled. Beszélgess másokkal sokat (ne a szerelemről, bármi másról)
15/44 anonim válasza:
Testvérem, nekem ez megy már bő.... 2 hónapja... Reggel fosok egyet, és már 10 kilóval kevesebb vagyok. :)
16/44 anonim válasza:
nem lehet, viszont a szervezeted a stressz hatására legyengül, meg keveset eszel gondolom a bánattól, ezek kombó hatására lehetsz könnyebben influenzás pl
17/44 anonim válasza:
Hány éves vagy? És mi történt?
18/44 A kérdező kommentje:
Ja lehet hogy nem úgy tűnik, mindenki csak azt látja ogy osztom az észt, megyek bulizni fogdosom a csajokat, aztán itthon amikor senki se lár csak bőgök a klotyón... aztán majd megtalálják a húgyban fetrengő hullámat:)
2009. nov. 23. 22:02
19/44 anonim válasza:
belehalni így közvetlenül nem. de bele lehet betegedni és rokkanni. az ember mély depresszióba esik, esetleg belebolondul a dologba. erre nem egy példa volt már. barátnőm például fél évet húzott le idegosztályon, amikor a barátjával szakítottak. és nem egyszer én imádkoztam le a panelház tetejéről.
20/44 A kérdező kommentje:
sztori: Volt egy hosszabb kapcsoltaom amit nagyon komolyan vettem, vége lett, néhány hónap alatt túltettem magam rajta, volt más lány is de nem tudtam szerelmes lenni pedig olyan lánnyal találkoztam, hogy bármilyen szempontból jobb volt mint a régi, aztán megint találkoztam az exxel és rájöttem h még mindig szerelmes vagyok...
2009. nov. 23. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!