Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szerelmi bánatba bele lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelmi bánatba bele lehet halni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 21:48
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bele lehet halni, de nagyon szélsőséges esetekben. Eltudok képzelni egy olyat pl: ha valaki nagyon szerette a másikat, és ezért nem hajlandó enni, depresszióba esik, és már semmi nem érdekli. Szép lassan leépül a szervezete, ahogyan az anorexiásoknak is.

Ezt így eltudom képzelni, de ez nagyon szélsőséges eset, nagyon meg kell törnie annak a szívnek. De a kommentek alapján, te nem tartozol ebbe a kategóriába. Lényeg, hogy ne hagyd el magad, járj ki a barátaiddal, egyél rendesen, ne ess depresszióba.

2009. nov. 23. 22:06
 22/44 A kérdező kommentje:
úgymond "öngyi" nem leszek :)
2009. nov. 23. 22:06
 23/44 anonim ***** válasza:
90%
Ja, szerintem ott b*ssza el sok ember, hogy mikor szakítanak, van, mikor az egyik fél olyan bunkó, f*sz módon önző, hogy ha keresi az ex-e, nem is reagál rá... Le se szarja... Mikor már teljesen ki van készülve, akkor sem érdekli... Önző f*szkalapok.
2009. nov. 23. 22:07
 24/44 A kérdező kommentje:
Ő rendes, kedves velem, és el kell fogadni hogy már nem engem akar, nem ő a f@sz. de attól még fáj.
2009. nov. 23. 22:09
 25/44 anonim ***** válasza:
97%
Na látod, ha én így állnék ezzel a lánnyal, aki maitt most fogytam kb. 10 kilót, vagy még többet, már jobb lenne... Én verseket írok Neki, meg minden, hogy bocsásson meg, hogy tényleg, csak dumáljunk (nem akarok többet már, csak azért jó lenne, ha nem utálna ilyen kurv@ nyíltan), de nem, mondja a f*szságot, szid, gyűlöl, minden genny dolgot csinál.. Szóval.. Örülj. :) Nézd a jó oldalát.
2009. nov. 23. 22:13
 26/44 A kérdező kommentje:

Örülnék ha utálna, mert akkor törölhetném a p|csába mindenhonnan és nem emlékeztetne rá semmi, de ha így tennék fel lenne háborodva. Mint ahogy már egyszer fel is volt.

Sehogy sem jó?:D

2009. nov. 23. 22:15
 27/44 anonim ***** válasza:
82%
Felháborodott, mert törölted mindenhonnan? :D
2009. nov. 23. 22:18
 28/44 A kérdező kommentje:
msn-ről mert csak idegesítettek mindennap a számomra érthetetlen személyes üzenetei amikbe bármit beleképzelhetek. Azt hittem nem tudja meg, és ha ő akar elér, én meg hívhatom telefonon. De állítólag én voltam a f@sz:)
2009. nov. 23. 22:20
 29/44 anonim ***** válasza:
B*szki. Nem normális. Szar dolog ez.
2009. nov. 23. 22:23
 30/44 anonim ***** válasza:
91%
én a kommenteidből úgy látom,hogy egész vidám és erős ember vagy te, nyugi, biztos nem halsz bele :)
2009. nov. 23. 22:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!