Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél? - Szerelmi háromszög
Ha tutira nem kell a barátod, hagyd el. Mindegy meddig vársz, ha nem kell, később sem fog kelleni. De legalább ne szivasd.
Ha viszont nem vagy biztos benne, hogy nem kell, akkor hagyd az újfiút, és várd ki, hogy nem csak pillanatnyi fellángolás volt-e az egész.
Tök hasonló cipőben járok, mint a kérdező, csak nekem közben férjem van (gyerek, közös lakás/hitel nincs).
Én azt fogom tenni, hogy várok egy pár hetet, majd ha még mindig így érzek, elmondom a férjemnek.
Még mindig jobb most, mint évek múlva...
Azt mondják, ha igazán szereted a párod, nem szeretsz bele másba.
Velem is megtörtént, igaz, egy 8 hónapos kamaszszerelem volt. Mindenki azt tanácsolta, maradjak a barátommal, mert így meg úgy szeret, mindent megtenne értem blablabla. Így tettem, és csak sírás lett a vége.
Menj a szíved után. Ha nem akarsz a barátoddal lenni, bármennyire is fáj, szakíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!