Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek csal a barátnőm?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csal a barátnőm? Nem tudom, hogy bízzak-e benne.

Figyelt kérdés

A barátnőm úgy kezdte a kapcsolatunkat, hogy Ő nem bírja a hosszú távú kapcsolatokat, ez a leghosszabb kapcsolata eddig pont ma vagyunk félévesek.

Viszont fent van twoon és a múltkor küldött egy print screen-es képet amin az exe írt neki twoon, és ott bal oldalt láttam, hogy elég sok sráccal beszélget mikor megkértem hogy mutassa meg miket beszélnek kiakadt és mondta hogy nem, meg hogy rosszul esik neki, hogy nem bízom benne.

Szerintetek ?

Nagyon kivagyok bukva.

2013. dec. 11. 18:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

a féltékenység fog széthúzni titeket, nyílt kártyákkal játszott eddig is a csaj, ha nem bírja tovább, le fog pattintani, úgy, ahogy az előtted lévőt is miattad

ha ez zavar, akkor most kíméld meg magadat a haragtól, csalódástől

2013. dec. 11. 19:05
 12/12 anonim ***** válasza:
hogy megcsal-e, azt nem tudom, de biztos, hogy több vasat tart a tűzben...
2013. dec. 11. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!