Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A 10 évvel idősebb férfiakra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 10 évvel idősebb férfiakra bukom! Normális?

Figyelt kérdés

Én egy 20 éves lány vagyok, és alapvetően az a baj, hogy nálam csak és kizárólag olyan pasik jönnek be, akik 30 vagy a fölöttiek.

Egyszerűen nevetnem kell, ha a saját korosztályomban szétnézek. Annyira éretlenek. Jó a humoruk, viccesek, de valahogy egyikükkel sem tudom elképzelni.

2009. nov. 23. 20:57
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Én vagyok az az "aktív ellenző".

Nos, hol írtam azt, egy szóval is, hogy gáz egy 10 évvel idősebb férfival járni. Az a gáz hogy a nők nagy része így gondolja és jön a sablonszövegekkel, hogy a fiúk érettlenek így meg úgy, idősebbekre bukom, blablabla. Kit érdekel?

És most én kérdezek: Minek kérdezel ilyet, ha úgyis megválaszolod a kérdésedet, és aki ellened van azt egyből lehordod? Jah hogy az egódat fényezed, bocsi :$

(nem első ehhez hasonló kérdés..)

2009. nov. 23. 22:05
 22/28 A kérdező kommentje:
Nem az ellenzéssel van a baj, hanem az ellenző stílusával
2009. nov. 23. 22:33
 23/28 anonim ***** válasza:

De szánalmasak a kommentek nagy része. Itt nagyrészt mindenki a saját kiegyensúlyozatlanságát vetíti a másikra, könnyű így megmagyarázni mindent. Ezzel a pasik éretlenek dologgal meg 100000. alkalommal is fel tudnak húzni. Kedves kérdező nem jár soha semerre, nincsenek barátai, és akkor csodálkozik, hogy nem találkozik normális emberrel. No comment. Nem lehet, hogy ez a baj? Meg a pár emberből, aki odament hozzád (gondolom) abból vonod le a világmegváltó következtetéseidet? És ezek után a férfiak a szemetek természetesen. Az, hogy te ismerkedj, megválogasd az embereket, megerőltesd magad, az ló'asz. Könnyebb sírni. Semmi sem garantálja, hogy a 30 éven felüli az jajj de jó lesz. Ennyi erővel huszonévest is találhattál volna normálisat nem sokkal több erőfeszítésből. Meg a hamis dilemmák, attól még, hogy valaki nem jár diszkóba nem tartozik automatikusan a kultúremberek közé...

F-22

2009. nov. 24. 05:39
 24/28 anonim ***** válasza:

A szomszéd csaj pasija pont egykorú az apjával. Tizenéve együtt vannak, tök jól megértik egymást. Szerintem nem a kor az ami domináns egy kapcsolatban.

A magam részéről meg ismerek olyan 42 éves csajt, aki jobban néz ki sok 17 évesnél.

2009. nov. 24. 11:05
 25/28 anonim ***** válasza:

szerintem is normális. én 20/L, és igy vagyok vele mint te. ha szétnézek az utcán, vagy pl meglátok egy pasit aki megtetszik, s aztán megtudom, hogy hány éves, az tuti hogy mindig 30on felül van, vagy legalább 27-28éves. de van olyan is hogy a férfi 43-44éves. én se tudtam hogy miért. sokan azt mondják,hogy apakomplexusom van. de tudom hogy nem.

szóval nem gáz. a mai korunkbeli fiúk túl gyerekes, még nem nöt be a fejelágyuk. nem úgy gondolkodnak mint mi.

2009. nov. 24. 14:12
 26/28 anonim ***** válasza:
A férfiak logika alapján, a nők érzelem alapján gondolkodnak. Hogy melyik az értelmesebb, hát nem tudom...
2009. nov. 24. 14:19
 27/28 anonim válasza:
nekem van olyan ismerősöm aki 34 éves és a férje meg 58.24év a kor különbség közöttük.meg ismerek egy olyat is ahol a csaj 26 éves és a férje 60 éves...32 év a korkülönbség közöttük...úgyhogy 10év az szerintem semmi!
2010. aug. 12. 16:22
 28/28 anonim válasza:

Szia!

Jómagam is hasonló "gondokkal" küszködöm, úgyhogy abszolút megértelek, és szerintem nincs is ezzel semmi probléma - a mi korosztályunk még kicsit éretlen, de lassan eljön annak az ideje, amikor rádöbbennek, hogy nem a könnyűvérű, egyéjszakás lányok kellenek nekik - lehet, hogy akkor velük is érdemes lesz kezdeni, nem csak az idősebbekkel.

Mindenesetre a probléma megvizsgálására végzek egy kutatást, kedves hölgytársaim, örülnék, ha minél többen kitöltenétek!

[link]

2011. ápr. 29. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!