Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 10 évvel idősebb férfiakra bukom! Normális?
Én egy 20 éves lány vagyok, és alapvetően az a baj, hogy nálam csak és kizárólag olyan pasik jönnek be, akik 30 vagy a fölöttiek.
Egyszerűen nevetnem kell, ha a saját korosztályomban szétnézek. Annyira éretlenek. Jó a humoruk, viccesek, de valahogy egyikükkel sem tudom elképzelni.
"kedves, aranyos" 21:14-es...
én sem járok bulizni, nem rázom a seggem discoban és sem azért mert bűn ronda vagyok, sem pedig amiket leírtál, szóval csak ne általánosítgass, mert rohadtul de nincs igazad!!! Szóval kopj le innen, de már is!
Khm, nem arra írtam, hogy olyan mint egy tini, mert családot akar stb, hanem mert a kora alapján ítéli meg az embert, a tinik szokása ez. Kb mindennap megmondják 14 éves lányok, hogy "jajj a fiúk annyira gyerekesek, nekem egy 10 évvel idősebb pasi kell"...
Egyébként:
"Annyira éretlenek. Jó a humoruk, viccesek, de valahogy egyikükkel sem tudom elképzelni."--> a nők 99%-ának pont ez jön be, ha nincs humora egy srácnak, annak már nagyon kicsi az esélye a nőknél, akármilyen jó tulajdonságai vannak.
Kedves kérdező, ilyen ne mondj, hogy nem rád vagyok kíváncsi, ha egy nyilvános fórumon kérsz véleményt.
Egyébként meg jobban jársz, ha magad körül barátkozol, ha vele maradsz, ő már rég öreg lesz, amikor te még kívánós...
Ugye egy nő jóval tovább is él, mint a férfi.
Ezek szerint én is, és egy ismerősöm is visszamaradott tini!?
Én 23 éves vagyok, párom 32, 4 éve vagyunk együtt, és családot tervezünk. Ismerősöm is 23 éves 31 éves a pasija, ők 2-3 éve vannak együtt, de már legalább 1,5 éve együtt is élnek, ők is családot tervezgetnek.
Én nem vagyok rászorulva, hogy diszkóba rázzam a seggem. Nem vagyok csúnya, de utálom az a tömegnyomort és azt a korosztályt (14-18 év) akik 20 centis tűsarkakon részegen "táncolnak", és azt hiszik, ha tele hányják hajnalba a buszmegállót, attól ők a menő lányok.
Nem vagyok egy otthonülős típus, szeretem a KULTÚRÁLT szórakozás, járunk sörözni, billiárdozni, csocsózni, bowlingozni, mozizni a barátokkal. Többet ér mint egy éjszaka a discoban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!