Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 10 évvel idősebb férfiakra bukom! Normális?
Én egy 20 éves lány vagyok, és alapvetően az a baj, hogy nálam csak és kizárólag olyan pasik jönnek be, akik 30 vagy a fölöttiek.
Egyszerűen nevetnem kell, ha a saját korosztályomban szétnézek. Annyira éretlenek. Jó a humoruk, viccesek, de valahogy egyikükkel sem tudom elképzelni.
A 21:06-nak
Én is pont így vagyok. Nem nagyon szeretek bulizni menni, ezért nemhogy párom, de barátaim se nagyon vannak. És még soha nem feküdtem le senkivel, pedig éppen lehetőségem volt rá, csak soha nem éreztem azt, hogy igen, Ő lesz az, aki...
Az összes huszonéves pasas "elvárná" azt amit én nem teszek meg csak úgy
21:06-nak:
20 évesen csak a ronda csajok nem járnak bulizni, minden belevaló csaj a diszkóban löketi magát.te is és a kérdező is azok közé tartozol akik vagy bűnrondák,vagy se'gg hülyék,vagy akik csak kéretik magukat és a legtöbbet ba'szatják a nunájuk.
Jesszusom, húzz innen!
Nem rád vagyok most kíváncsi!
21:14!!
te elfuserált alak lehetsz!Nem vagyok ronda, de gyönyörűnek sem tartom magam!nem szállok el magamtól, mint a legtöbben!egyszerűen átlagos vagyok, nem dobom ki a melleim, nem hordok 10 cm-es miniszoknyát, azokat csak az láthatja aki megérdemli, ettől nem vagyok hülye pi++csa, csak van tartásom, és nem fekszem le minden emberrel aki utamba akad.És mi van abban ha nem szeretek diszkóba járni?Legalább erősítem azt a pici százalékot, ebben a világban aki normális, nem drogozik, iszik, és akikből legalább ember lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!