Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem őszinte velem a barátom. Mit csináljak?
Már többször lebukott, volt, hogy saját magát buktatta le, amikor hazudott nekem, vagy nem tartotta be az igéretét. Kértem, hogy álljon le még a havi pár alkalmas partidrogozásról is, mert nagyon nem szeretem, hogy csinálja, meg is igérte, hogy nem csinálja tovább, de beszéltem ismerőseivel, akik mondták, hogy még mindig vásárol és kipróbálgat. Legutóbb ismét megkértem, hogy ne, és megint csak ígérget...
A másik, hogy miatta tavasszal összevesztem egy új barátnőmmel, mer a barátom állítása szerint kikezdett vele a csaj. Egészen idáig haragudtam a lányra, viszont pár napja leirtam neki, hogy mi a bajom, és ne irogasson, mert nem vagyok kiváncsi rá. Erre az ő verziója teljesen más mint a barátomé, mert állítólag a barátom volt az, aki elkezdett flörtölgetni vele, és az állítólagos "kikezdett vele" és egész máshogy történt..
Nemtudom, hogy itt most kinek higgyek... És nemtudom, hogy most mit csináljak.. Egy hónapja pedig megkérte a kezem is a barátom..
2 éve vagyunk együtt
Ideje azt a gyűrűt vissza adni....
De vihar sebesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!