Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha ez kiderülne, szakítanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ez kiderülne, szakítanátok párotokkal?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek nagyon sok pasija volt előttem. Sokukat megcsalta, szóval könnyű vérű lány volt. Amúgy, minden rendben van köztünk és szeretjük egymást, ő is belátta, hogy akkoriban nem volt normális amiket tett. De én ezt valahogy sehogy sem tudom megemészteni hogy egy ilyen barátnőm van, akinek ilyen a múltja, igaz nekem előtte csak 2 kapcsolatom volt.
2013. dec. 9. 10:22
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Nem inkább pont Ő az aki megakarja beszélni és oldani a konfliktusaink... Megbeszéltük a dolgokat, és belátom hogy hülye voltam hogy rágódtam a témán. Köszönöm a segítséget mindenkinek.
2013. dec. 11. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!