Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok ilyen esetben a párotokkal?
kicsit morbid lesz, tudom :D
a kapcsolat elején /mondjuk amikor 1 hónaposak vagytok/ az egyik féllel történik valami komolyabb baj, ami kihat az egész életére. pl: amputálni kell egyik lábát. kitartanátok mellette? ha ti lennétek a sértett fél, nem szakítanátok a párotokkal, mert "nem megérdemelt teher"ként tekintenétek magatokra?
mondjuk egy hónap? ... hmmm ... szakítanék
pár év után már nem
"Sértett fél" - ezt nem így hívják.
Amúgy meg igen, gyakori jelenség, hogy a balesetet szenvedett így reagál és eltaszítja magától a párját.
Biztos h nem hagynám cserbe csak mert kevés ideje járunk.
Nem csak h komoly baja van még szakít is vele a párja?Teljesen összeomlana most neked kell tartanod és nem otthagyni
:)
Erről a kérdésről eszembe jutott a férjem egykori mondata (9 évvel ezelőtt, kb. 1 hónapos kapcsolat után mondta nekem): "Én akkor is csak téged akarnálak, ha levágnák ez egyik lábadat..." :D
Esküszöm köpni-nyelni nem tudtam, hogy ez honnan jutott eszébe? :D
Valószínűleg szakítanék vele, eléggé a földön járok ahhoz, hogy ne kössem magam egy bénához egész életemre.
A második részt nem értem.
Sértett fél? Milyen sértésről beszélsz? Talán sérültre gondolsz nem?
"megérdemelt teher"... ?!
Na szóval ha arra gondolsz, hogy ha én sérülnék le, akkor szakítanék e egy friss kapcsolatban.
Egyértelműen igen!
Mert ahhoz is a földön járok, és elég felnőtt vagyok, hogy nem kötnék magamhoz senkit.
Biztos h nem hagynám cserbe csak mert kevés ideje járunk.
Nem csak h komoly baja van még szakít is vele a párja?Teljesen összeomlana most neked kell tartanod és nem otthagyni
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!