Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha ez kiderülne, szakítanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ez kiderülne, szakítanátok párotokkal?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek nagyon sok pasija volt előttem. Sokukat megcsalta, szóval könnyű vérű lány volt. Amúgy, minden rendben van köztünk és szeretjük egymást, ő is belátta, hogy akkoriban nem volt normális amiket tett. De én ezt valahogy sehogy sem tudom megemészteni hogy egy ilyen barátnőm van, akinek ilyen a múltja, igaz nekem előtte csak 2 kapcsolatom volt.
2013. dec. 9. 10:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
73%
Nem szakitanék vele. Kitombolta magát ez a múltja, most megállapodott veled. Ennyi a történet. Kár ezen kattogni.
2013. dec. 9. 10:24
 2/21 anonim ***** válasza:
88%
A múlt nem kifejezetten szokott érdekelni. Az, hogy voltak pasijai akikkel csak együtt volt és megcsalta őket az nem azt jelenti, hogy ha engem szeret akkor engem is megfog. 23/F
2013. dec. 9. 10:26
 3/21 anonim ***** válasza:
37%
kur.vából lesz jo feleseg...allitolag :)
2013. dec. 9. 10:28
 4/21 anonim ***** válasza:
39%
Azt hozzátenném Dowd válaszához, hogy ő máshogy látja a dolgokat mint te (vagy én) mert ő is kitombolhatta magát férfiként. Számomra elég zavaró lenne, ha a múltban túl sok pasival lett volna dolga.
2013. dec. 9. 10:28
 5/21 anonim ***** válasza:
22%
kutyából nem lesz szalonna
2013. dec. 9. 10:41
 6/21 anonim ***** válasza:
18%
Én azért ezt már randin megkérdezem nehogy ilyennel jöjjek össze
2013. dec. 9. 10:53
 7/21 anonim ***** válasza:
38%

Honnan tudod, hogy akiket megcsalt azzal milyen volt a kapcsolatuk? Lehet sokkal boldogabb volt mint veled és mégis megtette...

Szeretnéd magadnak megmagyarázni, hogy Te más vagy, érted majd megjavul. Ezt a nők szokták csinálni de nekik se jön be soha. Az emberek legritkább esetben változnak.

Aki könnyűvérű az meg főleg mert ő nem azért félre mert valamit nem kap meg hanem ez egy viselkedési forma egy személyiségjegy egy mentalitás egy értékrendbeli deficit ami nem szokott hipp hopp csak úgy megváltozni..

Innentől tehát 50-50% az esély bármire. 25/L

2013. dec. 9. 10:57
 8/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyire volt boldog velük... De megértem, hogy megcsalta őket, mert egy idő után nem törődtek vele, igazából komolytalan kapcsolat volt az összes... Amúgy barátnőm 23 éves. És 16 éves kora óta mindig volt kapcsolata.
2013. dec. 9. 11:06
 9/21 anonim ***** válasza:
79%
Én is ilyen vagyok/voltam. Örülj, hogy már kiélte magát.
2013. dec. 9. 11:10
 10/21 anonim ***** válasza:
95%

Amíg téged meg nem csal, nem tök mindegy? Most őszintén...

Ha meg annyira zavar, minek jöttél vele össze?

Amíg köztetek nincs baj, nem kell kreálni...

2013. dec. 9. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!