Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ez kiderülne, szakítanátok párotokkal?
Semmi nem ettől függ. Ismerek olyan nőt is, aki teljesen szolid életet élt, senkit nem csalt meg... csak később a férjét. Na, de ez épp elég. Aztán itt vagyok én, engem fiatal koromban sokan könnyűvérűnek tartott, a férjemnek is voltak előttem kalandjai, meg volt olyan barátnője, akit megcsalt, most mégis mi vagyunk azok, akik szó szerint jóban-rosszban kitartunk egymás mellett, amíg körülöttünk több kapcsolat szétment már.
Lehet találni sok példát és ellenpéldát, meg felhozni sok érvet és ellenérvet, de a döntést mindenkinek magának kell meghozni, minden kapcsolat jár kockázattal, az biztos.
Tesóm bnője is ilyen
régen az nem d* gta, aki nem akarta, több f* szt fogott mint kilincset.
most meg halál jól megvannak immár sok éve, együtt élnek és mketten hűek és szeretik egymást és együtt képzelik el a jövőjüket.
az ember igenis változhat ha megtalálja azt, aki mellett érdemes és tud.
Nem szakítanék vele, de óvatosabb lennék, nyitva tartanám a szemem ezek után, ha kitudódna a múltja.
#10-es válaszolótól idézek: "Amíg téged meg nem csal, nem tök mindegy? Most őszintén..."
Amíg, ja... Ha meg már megtörténik, akkor nagy a baj és túl késő lesz. Szerintem jobb gyanakodni, elővigyázatosnak lenni, mint később koppanni egy nagyot.
Nem szakítanék. Semmi garancia nincs arra, hogy aki addig nem tett ilyet, az később nem fog.
Nem vagyok rá büszke, de nekem is van olyan exem, akit megcsaltam. Ettől még gerinctelen dolognak tartom a megcsalást és elismerem, hogy gerinctelen dolgot tettem. De nincs olyan ember, aki soha nem hibázik.
A párom például soha nem csalnám meg. Szeretem és őszintén vele szeretném leélni az életem. (Emellett vele messze a legjobb a szex, pedig van összehasonlítási alapom, szóval értelme se lenne. :D )
Szerencsére őt nem is érdekli a múltam. Engem se az övé (pedig "jóakaróim" meséltek róla csúnya dolgokat, de nyilván nem rájuk fogok hallgatni). A jelenben élünk és a jövőre tervezünk. A múltból tanulni kell, aztán magunk mögött hagyni. Rágódni rajta - semmi értelme.
Régen nekem is volt pár futó kalandom és volt nem egy olyan barátom, aki mellett félre csókolóztam (félred*gást már nem vette volna be a gyomrom), de a félre smacizás se jobb, semmivel. Nem vagyok büszke erre a viselkedésemre, szeleburdi voltam, fiatal, csapodár. Egy ideje viszont már nem csinálok ilyeneket. Volt 3 éves kapcsolatom, ahol még csak a szex sem működött igazán, de még csak eszembe se jutott megcsalni az illetőt, az utána következő barátomat se tudtam volna megcsalni soha és a mostanit se tudnám.
Kitomboltam magam, benőtt a fejem lágya, megkomolyodtam, ennyi...
Szerintem h*lye vagy, ha emiatt szakítasz a barátnőddel, főleg 1,5 év után!
25N
Szerintem is nagy hülyeséget csinál ha szakit, értékes párt veszit vele.
Idővel mindenkinek be nő a feje lágya, megkomolyodik, stb...
Ez eléggé olyan lenne, hogy szakitok vele, mert az oviban is papás mamást játszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!