Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy romantikus 1,5 órás sétahajózás a Dunán. Fiúk ti örülnétek ennek az ajándéknak 1,5 éves fordulóra?
20.án leszünk együtt a barátommal 1,5 éves és eredetileg wellness hétvégét akartam,de nincs rá keretem.Azért ez is jó?/ez lenne este d.e meg főzök vmi fincsit/ összességében jó lesz?:)
16/l
télen nem jó ötlet a hajós kirándulás.
hideg van hozzá.
másfél évet meg egyébként se szokás ünnepelni, de ettől még megtehetitek.
otthoni programot szervezz inkább. lehet erotikus töltetű is, annak biztos jobban örül a srác, mint egy hidegben hajókázásnak. :)
Jó ötlet lenne, de szerintem ezt inkább fordítva kellene, a fiúnak kéne adni ilyes fajta ajándékot a lánynak.
De te tudod.
Másfél évet én nem ünnepelném, mi csak max egy csokival. Az egy év vagy a 2 év a mérvadó. Tehát ekkora ajándék mint a hajózás inkább évre való mint hónapfordulóra.
Inkább készülj neki egy romantikus vacsorával egy kicsit " megfűszerezve" ezzel azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!