Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melletted kell legyen a pasid, ha 72 oras tabit kellett vegyel?
Figyelt kérdés
Az van, hogy volt egy kis "balesetunk". Persze 72 oras tabi lett a vege. Kisse gyenge szervezetem van es ezert a tabi rendesen megviselt (emelyges, szedules, fejfajas, nagyon eros hasfajas) es ugye ilyenkor leesik a moralom is. Kivancsi vagyok, hogy mi a velemenyetek; szerintetek mellettetek kell legyen a pasitok, ha 72 oras tabit kellett bevegyetek?2010. febr. 1. 09:54
1/5 anonim válasza:
szia! nekem még régebben kellett, és eléggé megviselt engem is (ez ugyanis egy hormonbomba). mondjuk a pasim nem volt ott, de áthívtam a tesómat, sztem jó ha valaki "kéznél van", főleg ha érzékeny vagy rá.
2/5 anonim válasza:
Nálam úgy volt, hogy nem tudtam hogy rosszul lehetek tőle. A munkahelyemen lent az öltözőben, az ebédszünetben vettem be az elsőt. Másodpercek múlva nem tudtam eldönteni, most el fogok ájulni vagy elhányom magam, mert mindkettő érzés azonnal tört rám. És hátrafordultam (mögöttem volt egy tükör) és olyan színem volt mint a szép fehér falnak. Addig soha nem gondoltam volna hogy lehet iylen színe az embereknek is.. Aztán legalább 7 órán át kába voltam, mintha napokóta nem aludtam volna, és rá egy napra csalánkiütésem lett.. :) SZóval nem árt ha van ott valaki. A másik szemet már elalvás előtt vettem be annál nem volt gond.
3/5 anonim válasza:
Én is a 2.hoz hasonlóan munkahelyen kaptam be és engem is eléggé kiütött, szóval a pasim nem volt mellettem de nagyon rossz volt izgultam is és még az is rátett egy lapáttal
4/5 A kérdező kommentje:
Hat az van, hogy az en pasim sem volt mellettem.. ugy igazabol senki sem, s kivancsi voltam, hogy ez igy normalis? :P
2010. febr. 1. 11:30
5/5 anonim válasza:
miért kell, h melletted legyen?? pl. amikor én bevettem, akkor az egyiket d.u. vettem be, a masikat meg hajnali fél 3-kor. akkor meg h lett volna mar mellettem?? nem tudod egyedul bevenni, vagy mi van?? amugy ne aggodj, nem lesz semmi gond, nalam se volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!