Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm orálisan kielégítette az exét! Ki kellett volna dobnom?
Figyelt kérdés
Tegnap tudtam meg, hogy leszopta az exét aki a képembe röhögött a barátnőm meg sírt nagyon, hogy ne hagyjam el de én nem bírom ezt mert ez nyomot hagyott bennem. mit tegyek? bocsássak meg vagy dobjam ki? nagyon fáj amit tett mert ezt nem tudom felfogni...2011. nov. 22. 13:44
1/36 anonim válasza:
Még mielött megfutnátok azt a kört, hogy véletlen volt satöbbi, gondolkozz el az egészen.
Csak úgy nosztalgiából senki nem szopja le az exét...
Fájdalmas az igazság, de az ilyentöl menekülj...
2/36 anonim válasza:
dobd ki
vegyél boxert, sokkolót és gázsprét és látogasd meg a faszit, hagy röhögjél te is egy kicsit
3/36 anonim válasza:
Dobd ki, ha egyszer megcsalt máskor is megteszi, sajnos tapasztalat.
4/36 anonim válasza:
Nehogy dobd, még te kérj elnézést, amiért megfordult a fejedben, hogy elhagyod...
Ne hülyéskedj, már ember, vágd ki a ribancot, de én a pofáját is beverném!
5/36 anonim válasza:
ne elgyél már madár,jól beégetett a csaj,és ezek utan még hány embert fog le...ni,akkor nem jutott eszébe h téed szeret?
7/36 anonim válasza:
Haver,megértelek én asszem kiütném mind2-t
8/36 anonim válasza:
szerintem kiszórnám utána a sz@rt is kiverném az exéből...
9/36 anonim válasza:
Én mint lány szintén azt tanácsolom neked hogy dobd ki! Milyen már hogy valakivel vagyok de közben másokat szopogatok le? Jézusom...Legközelebb lehet hogy nem az exét fogja hanem egy tök idegen pasit. Aki egyszer megtette, másodjára is megfogja, sőt harmadjára is. Hagyd ott a francba. Mellesleg, milyen érzés lenne ha megcsókolna azzal a szájjal amivel leszopott egy másik férfit? Undorodnál tőle...
10/36 anonim válasza:
Egyértelmű hogy dobd ki, én ha megtudnám, hogy a barátom megcsal, egy az egyben két nagy pofonnal megmutatnám,hogy hol az ajtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!