Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm orálisan kielégítet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm orálisan kielégítette az exét! Ki kellett volna dobnom?

Figyelt kérdés
Tegnap tudtam meg, hogy leszopta az exét aki a képembe röhögött a barátnőm meg sírt nagyon, hogy ne hagyjam el de én nem bírom ezt mert ez nyomot hagyott bennem. mit tegyek? bocsássak meg vagy dobjam ki? nagyon fáj amit tett mert ezt nem tudom felfogni...
2011. nov. 22. 13:44
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
41%
Én levertem volna a csajt a kis köcsöggel együtt. A bőgésért meg külön kapott volna. Szabadulj meg a kis k.rvától, mert legközelebb a lábát is szét teszi majd.
2011. nov. 22. 15:34
 22/36 anonim ***** válasza:
53%

Milyen jó ötleteket lehet olvasni itt. Külön öröm, hogy férfi társaim megfelelően gondolkoznak.

Az ilyen hűtlen kis ribancok olyanok, mint az alkoholisták, akik mindenre megesküsznek, hogy soha többé nem fognak inni, aztán már a jövő héten bebasznak és pofátlanul kihasználják a másik jóindulatát.

Ja és még az ex húgát is jól megdugnám.

2011. nov. 22. 15:40
 23/36 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg szánalmas.. Ezt tényleg nem lehet semmire sem fogni, nincs olyan, hogy véletlen volt, részeg voltam akármi. Dobd ki, én is lány vagyok, és úgy mondom, hogy nem érdemli meg, hogy vele maradj, ez nem csak egy félpillanatos szájrapuszi vagy egy kis csók, flört, ilyesmi. Ez sokáig tart, ráadásul a másiknak akart örömet okozni vele. Nem szeret téged eléggé, hagyd ott!
2011. nov. 22. 16:42
 24/36 anonim ***** válasza:
Dobd ki mint macskát szarni, ne alázd meg magad ennyire aztán meg mindenki rajtad fog röhögni...
2011. nov. 22. 16:59
 25/36 anonim ***** válasza:
Ez valahol még rosszabb, mintha megdugatta volna magát. De komolyan. Akkor legalább neki is jó lett volna. De igy...merő szivességből a szájába vette a f_szát valakinek. Ex vagy vadidegen, lényegtelen. Kis k_rvával van dolgod.
2011. nov. 22. 19:12
 26/36 anonim ***** válasza:

Verd szét a k.öcsög gyereknek a fejét, ez a minimum, ha erösebb akk fujd le gázsprével, és rugdosd amig mozog.

Viszont van olyan szituáció, amikor egy befolyásolható fiatal lány tényleg rávehetö ilyesmire, majdnem akarata ellenére .

Ez nem azt jelenti, hogy ne rugd ki, de gondold végig az egész szitut, te jobban ismered a helyzetet mint mi.

Viszont azzal számolnod kell, ha egyszer rá tudta valaki venni ilyesmire, akk többször is elöfordalhat, akkor is ha tényleg téged szeret.

Ha ezután ugy gondolod, hogy neked megéri, és "testörködni" akarsz mellette, akk bocsáss meg neki.

2011. nov. 22. 20:00
 27/36 anonim ***** válasza:
én kidobnám 20L
2011. nov. 22. 20:24
 28/36 Undergr80 válasza:

csak le ne smárold utána :)

De most komolyan...röptesd ahogy tudod....ha meg sok benned az adrenalin zúzd le az exet.

2011. nov. 22. 22:27
 29/36 anonim válasza:

Én dobnám mint a szart ha megtudnám bármennyire is szeretem,szopogasd őt címszóval!!!

mi az hogy az exét szopja le te helyetted?? te hol voltál??a srácot meg kalapáld el ha lehetőséged adódik rá!!

2011. nov. 23. 01:47
 30/36 anonim válasza:

Dobd ki.Ha megbocsájtanál neki úgyse tudnál úgy ránézni mint előtte,mert eszedbe fog jutni hogy mit tett veled.

Az exét meg ..... az előttem szólók megmondták mit csinálj vele.Hajrá!

2011. nov. 23. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!