Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm orálisan kielégítette az exét! Ki kellett volna dobnom?
Milyen jó ötleteket lehet olvasni itt. Külön öröm, hogy férfi társaim megfelelően gondolkoznak.
Az ilyen hűtlen kis ribancok olyanok, mint az alkoholisták, akik mindenre megesküsznek, hogy soha többé nem fognak inni, aztán már a jövő héten bebasznak és pofátlanul kihasználják a másik jóindulatát.
Ja és még az ex húgát is jól megdugnám.
Verd szét a k.öcsög gyereknek a fejét, ez a minimum, ha erösebb akk fujd le gázsprével, és rugdosd amig mozog.
Viszont van olyan szituáció, amikor egy befolyásolható fiatal lány tényleg rávehetö ilyesmire, majdnem akarata ellenére .
Ez nem azt jelenti, hogy ne rugd ki, de gondold végig az egész szitut, te jobban ismered a helyzetet mint mi.
Viszont azzal számolnod kell, ha egyszer rá tudta valaki venni ilyesmire, akk többször is elöfordalhat, akkor is ha tényleg téged szeret.
Ha ezután ugy gondolod, hogy neked megéri, és "testörködni" akarsz mellette, akk bocsáss meg neki.
csak le ne smárold utána :)
De most komolyan...röptesd ahogy tudod....ha meg sok benned az adrenalin zúzd le az exet.
Én dobnám mint a szart ha megtudnám bármennyire is szeretem,szopogasd őt címszóval!!!
mi az hogy az exét szopja le te helyetted?? te hol voltál??a srácot meg kalapáld el ha lehetőséged adódik rá!!
Dobd ki.Ha megbocsájtanál neki úgyse tudnál úgy ránézni mint előtte,mert eszedbe fog jutni hogy mit tett veled.
Az exét meg ..... az előttem szólók megmondták mit csinálj vele.Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!