Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm orálisan kielégítette az exét! Ki kellett volna dobnom?
Figyelt kérdés
Tegnap tudtam meg, hogy leszopta az exét aki a képembe röhögött a barátnőm meg sírt nagyon, hogy ne hagyjam el de én nem bírom ezt mert ez nyomot hagyott bennem. mit tegyek? bocsássak meg vagy dobjam ki? nagyon fáj amit tett mert ezt nem tudom felfogni...2011. nov. 22. 13:44
31/36 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok mi lessz belőle....
32/36 anonim válasza:
A világ barma vagy ha nem b*aszod ki a g*cibe ezután de tényleg!! "Rakd" ki a szűrét, a csávónak meg párat verj be nyugodtan, ha puszta kézzel nem megy akkor baseball ütő vagy hasonló csodákra képes :D
33/36 anonim válasza:
utóbbi csak vicc de írd meg majd hogy milett
34/36 anonim válasza:
sz*pd le te is az exét!...idióta!...reptesd meg a ribit,máskor is megcsinálja!(ja,de előtte verd tele neki h ne üres gyomorral távozzon!
35/36 anonim válasza:
Ved be hármasba és kész.
Amugy itt mért nincs a piros szöveg "18 as karikát jelzö"?
36/36 anonim válasza:
Biztos mindig eszembe jutna, amikor megcsókolom, hogy lehet, hogy nemrég (megint) az exe farka volt a szájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!