Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm orálisan kielégítet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm orálisan kielégítette az exét! Ki kellett volna dobnom?

Figyelt kérdés
Tegnap tudtam meg, hogy leszopta az exét aki a képembe röhögött a barátnőm meg sírt nagyon, hogy ne hagyjam el de én nem bírom ezt mert ez nyomot hagyott bennem. mit tegyek? bocsássak meg vagy dobjam ki? nagyon fáj amit tett mert ezt nem tudom felfogni...
2011. nov. 22. 13:44
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Ha belegondolok abba, hogy az Én exem már eljegyezve úgy borult a nyakamba, mint a legelején és nem kellett 2x kérnem, hogy lekapjon.... Boldogan megtette és ettöl többet jelentettek a szavak.

Utólag belegondolva abba, hogy hogyan ment férjhez, akkor fordítot esetben ez duplán szar érzés lenne.

Menekülj!

2011. nov. 22. 14:01
 12/36 anonim ***** válasza:
Nem igaz, hogy ekkora balek vagy. Rúgd ki a francba úgy, hogy a lába se érje a földet.
2011. nov. 22. 14:03
 13/36 anonim ***** válasza:
Ha ő kib*szott veled, te is csináld ezt. Utoljára megdugod aztán elküldöd az exéhez.
2011. nov. 22. 14:05
 14/36 anonim ***** válasza:

Nőként írom, hogy hagyd ott. Egy sz*pás nem történik meg csak úgy hipp-hopp véletlenül.

Tudom, hogy nagyon nehéz lesz, de semmiképp se maradj vele, aki egyszer csal, az többször is fog.

Kitartás!!!

2011. nov. 22. 14:08
 15/36 anonim ***** válasza:
mint macskát szarni. megcsalt, mi a kérdés?
2011. nov. 22. 14:15
 16/36 anonim ***** válasza:
Csúnyán megb@szám,szájbakúrnám,aztán megdobnám egy ötszázassal. "Ennyit érsz."
2011. nov. 22. 14:20
 17/36 anonim ***** válasza:
100 % hogy megteszi ujbol.hiaba igertet meg a szep szavak...semmit nem er!mar amugy se lenne olyan mint regen!dobd ki a pics*ba!ne foglalkozz vele.
2011. nov. 22. 14:31
 18/36 anonim ***** válasza:
Ha van valami perverziód akkor meséld el neki, (anál seggből szájba vagy mittomén) s adj ultimátumot, hogyha bevállalja akkor vele maradsz. Csináld meg vele, spriccelj a szemébe a végén aztán dobd ki a p.csába.
2011. nov. 22. 14:53
 19/36 anonim ***** válasza:

Én is elégítettem már ki orálisan az exem. De akkor még nem volt az exem:D

Na jó, bocsi. Komolyra fordítva a szót: a barátnőd hány éves? Nekem kissé "h.lyepics@" szaga van a dolognak. Leves.

2011. nov. 22. 15:13
 20/36 Walk With Me ***** válasza:
Én kidobnám, aztán akár erősebb vagyok, akár nem, megpróbálnám szétverni az exét. Legalább az orrát törd el valahogyan, vagy ilyesmi.
2011. nov. 22. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!