Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mijert lett hirtelen ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mijert lett hirtelen ilyen velem? Mit csinaljak most?

Figyelt kérdés
A "baratom",akivel 11 honapja vagyunk egyutt nagyon meg változott velem szemben.Azert raktam idézőjelbe,mert sosem mondtuk ki azt,hogy ez egy kapcsolat.Csak ugy voltunk,bar tisztara pár kapcsolat szerü volt.Hetente 3x talalkoztunk mindig ,nagyon jo volt vele,nalla is aludtam ő is nallam.MIndenki tud rólunk.Beszeltunk telón is amikor nem tudtunk találkozni.Mindig eltudtunk beszelgetni mindenről stb...A baj az,hogy az utóbbi 3 hetben valami más.2het alatt csak 1x találkoztunk,akkor is rövid időre.Egy hete egyaltalan nem hallottam felőle.Irok neki nem válaszol,hivom nem veszi fel.Ma lattam is es nem is nezett ram nem is köszönt nekem.Fogalmam sincs mi a baja..Hiaba kerdezem tőle nem valaszol nekem.Nem tudom mit tegyek,mert ez nekem nagyon fáj.Nem vagyok bele szerelmes ,de azert jelent szamomra valamit.Ja es en 18 vagyok,ő pedig 29,2 honap mulva 30.Tudom gaz,de na...Lehet talalt valaki mast?
2013. dec. 8. 18:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem talált valakit :(
2013. dec. 8. 18:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Vagy valamivel nagyon megsértetted, és most durc.

Erre kérdezz rá.

2013. dec. 8. 18:18
 3/3 anonim ***** válasza:

nem köszön???

na ez azért erős.menj ida és kérdezz rá

2013. dec. 8. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!