Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nekem ez így hirtelen sok volt.
Randizgattam egy sráccal, most szerda óta vagyunk együtt. Teljesen aranyos, de az tuti, hogy teljesen belém van zúgva. ez az smseiből, és a beszédéből is lejön.
ma meg itt hagyott nekem a munkahelyemen egy kis csomagot. egy gyűrű volt benne, hát és én ezt nem tudom mire vélni.
nagyon aranyos gesztus, meg minden, de hirtelen sok ez nekem.
nem tudom hogy mondjam meg neki , vagy mit csináljak.
kedvelem és szerintem jól meg lennénk, de ez így gyors nekem.
azt tudni kell, hogy nem volt szerencséje a csajoknál, és már 1 éve nem volt senkije.
22L 21F
azt nem értem, miért adott nekem már most gyűrűt. mivel konkrétan még 3 napja sem vagyunk együtt.
persze tudom nem feleségül akart kérni, csak nem értem...
tudom, hogy nem akart eljegyezni! nem azért adta.
egy ezüst karika gyűrűt kaptam tőle, amin egy kis kő van.
azt nem értem, hogy 3 nap után miért kaptam tőle.
Miből van a gyűrű?
Ékszerekkel fog elhalmozni, ha vele maradsz.
Tényleg kicsit gyors a tempó. De ha visszaadod félreértheti.
Őszintén mond meg neki, hogy nem akarod megsérteni, de ezt inkább alkalmakkor veszed fel és addig legyen nála. Lepjen meg vele, ha "olyan helyre" mentek.
Ez csak egy ötlet.
Minden kapcsolat, minden férfi és minden nő más és más.
Egy tippem van neked, és mindenkinek: KOMMUNIKÁCIÓ!!!
Az az, mondd el őszintén mit gondolsz. Lehet először megsértődik, de aztán mondd csak tovább, magyarázd meg neki pontosan, hogy miért érzel így, és hogy lenne jobb.
DE, ha más baj nincs a sráccal és jó vele lenni, akkor ezért ne dobd el!! Idővel kiderül, hogy egymáshoz csiszolódtok, vagy sem.
Légy nagyon boldog!! :)
Üdv, 22N akinek szintén van egy hősszerelmes párja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!