Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fogok találni magamnak barátot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogok találni magamnak barátot ha ilyen elvárásaim vannak?

Figyelt kérdés

-Minimum egy idegen nyelvet beszéljen

-Legyen egyetemista vagy legyen valami normális szakmája

-Szeressen sportolni (legjobb lenne ha szeretne biciklizni mert én is szeretek)

-Ne nyafogjon ha sétálni kell (úgy értem sokat, nagyon sokat :D)

-Szeresse a természetet, állatokat

-Szeressen olvasni

-Ne dohányozzon

-Ihat alkoholt, de mértékkel, ne legyen alkoholista

-Bulizni is járhat, de ne minden héten, mert én se vagyok nagyon bulizós típus

-Legyen nyitott, érdeklődő a hobbijaimmal kapcsolatban

-Neki is legyen hobbija

-Öltözködés terén adjon magára, de ne legyen divatmajom

-Más lányokat ne bámuljon meg a jelenlétemben

-Legyen udvarias (pl. nyissa ki előttem az ajtót)

-Ne legyen erőszakos

-Ne legyen rasszista

-Legyen vicces, nevettessen meg

-Fogadja el a hülye és fárasztó humoromat

-Legyen életcélja

-Ne legyen lusta, trehány, rendetlen

-Legyen nyitott a külföldi munkavállalással kapcsolatban

-Eredeti nyelven nézze a filmeket, sorozatokat

-Ne nézzen hülye magyar sorozatokat (Barátok Közt, Éjjel-Nappal Budapest..)

-Ne legyen vallási fanatikus

-Ne legyen kocka, de szeresse a számítógépes játékokat

-Legyen benne kicsit őrültebb dolgokban is

Most hirtelen csak ennyi jut eszembe.

Szerintetek van esélyem, hogy így párt találjak magamnak? Létezik olyan ember akire ez mind igaz? Túl nagyok az elvárásaim?

20 elmúltam. Lány vagyok ha nem esett volna le.

2013. dec. 4. 23:16
 81/114 Költőnő? ***** válasza:

ironizáltam...

ha kocka vagy, ezt a fajta "humort" értened kell, ha programozó vagy, akkor meg főleg ajjhát! :)

2013. dec. 5. 01:31
 82/114 anonim ***** válasza:

"Ne legyen kocka" :)

Ezt viszont értem, és szerintem nagyon is vicces:

A nő leküldi a programozót a boltba:

- Hozz vajat, és ha van tojás, hozz tízet!

A programozó visszajön 10 vajjal:

- Volt tojás.

2013. dec. 5. 01:37
 83/114 anonim ***** válasza:
# 78 Túl erősen próbálkozol.
2013. dec. 5. 01:47
 84/114 anonim ***** válasza:
67%
Én kérek elnézést. Igazatok van, kár volt őszintének lennem, az nem volt rajta a listán...
2013. dec. 5. 01:49
 85/114 anonim ***** válasza:
Nem az őszinteséggel van a gond, egyszerűen csak nem a kérdésre válaszoltál, hanem a saját péniszedet kezdted el szopni (átvitt értelemben, természetesen).
2013. dec. 5. 01:56
 86/114 A kérdező kommentje:

#76 Szerintem nem viselkedtem fafej sznobként. Nem értem miért ez jön le az embereknek. Egy egyszerű kérdést tettem fel, nem gondoltam volna, hogy ennyi ellenségeskedést fog szítani. Mint már mondtam, hajlandó lennék engedni az elvárásaimból, csak kíváncsi voltam, hogy létezhet-e ilyen ember. Bezzeg Ted-et nem szidnátok így az Így jártam anyátokkal-ban, pedig neki milyen elvárásai vannak! És egy csomó elvárásom annyira alap, hogy nem is értem miért botránkoztok meg. Ami meg különlegesebb kívánság, az meg istenem, azért mert én ilyen különc vagyok. Ha nem tetszik, lépjetek tovább, senki sem kényszerít arra, hogy velem ismerkedjetek. És a véleményeteket normálisan is ki lehetne fejezni, ha valamivel nem értetek egyet, azt mondani, hogy szerintetek ez kicsit "sok", "hülye elvárás" stb.

#77 Nem tudom miért kell ellenségeskedni, én nem támadtalak téged, erre te ilyet mondasz. Rendben, akkor én nem felelek meg a te elvárásaidnak. Én el tudom fogadni, mivel mégse tetszhet minden ember mindenkinek. Amúgy nem is értem, ha elvárások nélkül kezdenék egy kapcsolatba akkor ennyi erővel bárkivel összejöhetnék, nem?! Mindenkinek vannak elvárásai a másik féllel szemben, kinek kevesebb, kinek több. Nekem azért tűnik olyan soknak mert olyanokat is megemlítettem amik alapvető normális emberi tulajdonságok, illetve számomra ezek a dolgok tesznek különlegesebbé egy embert. De még egyszer szeretném kihangsúlyozni, hogy nem egy listával a kezemben megyek randizni.

#78 Én nem kaptam tőled semmilyen üzenetet szerintem, vagy ha igen, nem vettem észre. De megnéztem megint és nem látom.

2013. dec. 5. 02:02
 87/114 anonim ***** válasza:
100%

Magát a kérdést felesleges megválaszolni, de megteszem.

Szerintetek van esélyem, hogy így párt találjak magamnak?

Nincs.

Létezik olyan ember akire ez mind igaz?

Igen.

Túl nagyok az elvárásaim?

Igen.

Igen, "a saját fa..omat kezdtem el sz.pni", csak hogy bebizonyítsam, hogy hiába van olyan ember, aki teljesíti a feltételeket, még ő sem lesz neki jó. De ezt szerintem mindannyian tudjuk. Olyan ember egyszerűen nem létezik, aki neki jó lenne. Ismerek ilyen nőt. 30 éves elmúlt, egy barátja/szerelme sem volt még, mert mindenkiben megtalálta a hibát. Sanda gyanúm, hogy a kedves kérdező is így fog járni. Ami a listáját illeti, szép, hosszú. Azonban megfigyelhetitek, hogy az igazán fontos emberi értékek nem szerepelnek rajta. Például az őszinteség.

2013. dec. 5. 02:05
 88/114 anonim ***** válasza:

"Én nem kaptam tőled semmilyen üzenetet szerintem, vagy ha igen, nem vettem észre. De megnéztem megint és nem látom."

Íme hát:

"Szia!

És te ezekért cserébe mit nyújtanál nekem?"

2013. dec. 5. 02:07
 89/114 A kérdező kommentje:

Jó lenne ha nem feltételezgetnél ilyet, hogy nem létezik olyan ember aki számomra megfelelne. Rengeteg sikertelen kapcsolatom volt mert alig voltak elvárásaim a másik féllel szemben. Volt olyan aki dohányzott, aki alkoholista volt, volt aki udvariatlan, bunkó volt, meg olyan, akivel semmi közös érdeklődési körünk nem volt. Még mindig nem értem amúgy, hogy mi ütötte ki nálatok a biztosítékot.

Az őszinteség azért hiányzik róla mert elfelejtettem leírni. Bocsánat, hogy ilyen feledékeny vagyok... Számomra nagyon is fontos az őszinteség. Mondjuk most aztán kaptam belőle eleget.

2013. dec. 5. 02:11
 90/114 anonim ***** válasza:

Rengeteg sikertelen kapcsolatom volt mert alig voltak elvárásaim a másik féllel szemben.

fél város után jönnek az extra igények? igényesnek kellett volna lenned, magadnak. ezek szerint nem vagy az magaddal szemben

2013. dec. 5. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!