Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fogok találni magamnak barátot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogok találni magamnak barátot ha ilyen elvárásaim vannak?

Figyelt kérdés

-Minimum egy idegen nyelvet beszéljen

-Legyen egyetemista vagy legyen valami normális szakmája

-Szeressen sportolni (legjobb lenne ha szeretne biciklizni mert én is szeretek)

-Ne nyafogjon ha sétálni kell (úgy értem sokat, nagyon sokat :D)

-Szeresse a természetet, állatokat

-Szeressen olvasni

-Ne dohányozzon

-Ihat alkoholt, de mértékkel, ne legyen alkoholista

-Bulizni is járhat, de ne minden héten, mert én se vagyok nagyon bulizós típus

-Legyen nyitott, érdeklődő a hobbijaimmal kapcsolatban

-Neki is legyen hobbija

-Öltözködés terén adjon magára, de ne legyen divatmajom

-Más lányokat ne bámuljon meg a jelenlétemben

-Legyen udvarias (pl. nyissa ki előttem az ajtót)

-Ne legyen erőszakos

-Ne legyen rasszista

-Legyen vicces, nevettessen meg

-Fogadja el a hülye és fárasztó humoromat

-Legyen életcélja

-Ne legyen lusta, trehány, rendetlen

-Legyen nyitott a külföldi munkavállalással kapcsolatban

-Eredeti nyelven nézze a filmeket, sorozatokat

-Ne nézzen hülye magyar sorozatokat (Barátok Közt, Éjjel-Nappal Budapest..)

-Ne legyen vallási fanatikus

-Ne legyen kocka, de szeresse a számítógépes játékokat

-Legyen benne kicsit őrültebb dolgokban is

Most hirtelen csak ennyi jut eszembe.

Szerintetek van esélyem, hogy így párt találjak magamnak? Létezik olyan ember akire ez mind igaz? Túl nagyok az elvárásaim?

20 elmúltam. Lány vagyok ha nem esett volna le.

2013. dec. 4. 23:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/114 anonim ***** válasza:
31%

EZEK túlzások? Ezekre mondja mindenki, hogy "sok"???

Jézusom... Hol tart a világ...? Ha nem egy 3-tagú listát sorol fel, klisékkel, hogy legyen okos, rendes és ne legyen részeges (bár lehet, sokaknak ez is már túlzás...), hanem kicsit konkrétabban megfogalmazza, mit is akar az élettől, mert mondjuk tapasztalta, TUDJA, milyen az az ember, akit nem illetve akit el tud viselni maga mellett, akkor máris túl sok elvárása van? Azért a normálisabb lányok legtöbbjének, ha nem is így kimondva és leírva, nagyjából ezek az elvárásai vannak a pasik felé. Persze személyenként változók egyes részek, és az is, hogy melyik pontban mennyire szigorúan veszik az egészet. De attól még kb ezeket nézik a (normálisabb, ténylegesen hosszú távra tervező) lányok a pasikban. Vagy csak most kivetítek? Igaz, hogy nincs listám leírva, amin pipákat meg mínuszokat írkálok az ismerkedéskor, hogy ennek megfelelt, ennek nem, és ha 5 mínusz van, akkor nem folytatjuk tovább, de azért elvárások alatt nem csak azt értjük, hogy okos, rendes, jóképű.

Amúgy szerintem teljesen korrektek az elvárásaid, ha nem is mindnek egyszerre, de a legtöbbjének/legfontosabbaknak szerintem gond nélkül meg lehet felelni. Bár lehet, csak azért írom ezt, mert lány létemre hiszek az ilyen csodavilágokban :D Mondjuk van barátom, és ő a te meg az én "listánk" közös pontjainak mind megfelel. És az én elvárásaim 99,99%-nak is, szóval biztos vagyok benne, hogy egyszer te is összeakadsz majd egy olyan valakivel, aki az én barátomhoz hasonlóan szinte teljesen passzol hozzád :)

20 elmúltam én is.

2013. dec. 4. 23:49
 52/114 anonim ***** válasza:
59%
Ilyen listával mentem volna randizni még a mai napig szingli lennék...
2013. dec. 4. 23:50
 53/114 A kérdező kommentje:

#36 Azért messze nem ugyanilyen jellegű elvárásaim vannak már ne is haragudj.

#37 Nem tudok ennyi fele szakadni, mindjárt válaszolok!

#39 Nem ragaszkodom mereven a kritériumokhoz. Az belefér. Nem csak.

#42 Nem így értettem. Csak ne akarjon megakadályozni engem abban, hogy kimenjek külföldre dolgozni. Vannak olyan ismerőseim akik szerint aki Magyarországon született, az nem hagyhatja el a hazáját. A magyar sorozatokkal kapcsolatban meg csak annyit, hogy azok az ismerőseim akik Éjjel-Nappal Budapestet néznek, azok tanulatlan, műveletlen parasztok. Kétlem, hogy egy intelligens srác ebben lelné örömét. Inkább nézzen dokumentumfilmeket.

#44 Miért lenne kamu?? Te jó ég... Attól még, hogy ti nem tudjátok teljesíteni ezeket az elvárásokat, nem kamu!

2013. dec. 4. 23:52
 54/114 anonim ***** válasza:

Nem az a baj, hogy sok, hanem hogy létezik ez a lista. :D

Nyilván senki nem akar egy fa­szkalappal együtt lenni, de azért ilyen részletes listát írni..

55/114 anonim ***** válasza:
0%
Megdöbbenek ilyenkor mennyi szerencsétlen gyűlik itt össze. Először is a kérdésről lerí, hogy KAMU, másodszor meg a többség teszi itt a mintaférfit csak, hogy a kérdező bugyijába férkőzzenek a megfelelésükkel (ha egyáltalán lány a kérdező) Talán eddig a legszánalmasabb kérdés amit valaha láttam itt...
 56/114 anonim ***** válasza:
Ja és, ha ennyi jólfésült, intelligens férfi van itt, akkor mért akarnak ráhajtani a kérdezőre? Nincs barátnőjük ilyen adottságok mellett? Érdekes...:D
2013. dec. 4. 23:54
 57/114 A kérdező kommentje:

#45 Köszönöm, végre valaki aki megért! :) Szerencsés vagy, hogy ilyen barátod van. Én is örülnék ha nekem ilyen lenne.

#46 Szerintem ezek nem magas elvárások, szóval igen.

#47 Köszi, te is kedves vagy! :)

#50 Nem várom el, dehogyis! Csak mondjuk kóstolja meg a főztömet! ;) :D

2013. dec. 4. 23:55
 58/114 anonim ***** válasza:

"Nincs barátnőjük ilyen adottságok mellett"

Neked melyik hiányzik? :D

2013. dec. 4. 23:56
 59/114 anonim ***** válasza:
Azért örülök, hogy a lusta, trehány, rendetlen egy pontba került, mert így csak három ponton sértem a listádat. Az azért érdekelne te hány pontot nem tudsz betartani a saját listádon.
2013. dec. 5. 00:00
 60/114 ASOT ***** válasza:
lezárnám azzal és akárhogy is tagadnád ez így van! Ha jön valaki akibe beszeretsz majd igazán akor ez a lista nem lesz lényeges , ez a másik 20onéves válaszolónak is szól! Csak még nem találkoztatok :) és akor nem lesz listátok. Mondhatsz bármit...
2013. dec. 5. 00:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!