Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogok találni magamnak barátot ha ilyen elvárásaim vannak?
-Minimum egy idegen nyelvet beszéljen
-Legyen egyetemista vagy legyen valami normális szakmája
-Szeressen sportolni (legjobb lenne ha szeretne biciklizni mert én is szeretek)
-Ne nyafogjon ha sétálni kell (úgy értem sokat, nagyon sokat :D)
-Szeresse a természetet, állatokat
-Szeressen olvasni
-Ne dohányozzon
-Ihat alkoholt, de mértékkel, ne legyen alkoholista
-Bulizni is járhat, de ne minden héten, mert én se vagyok nagyon bulizós típus
-Legyen nyitott, érdeklődő a hobbijaimmal kapcsolatban
-Neki is legyen hobbija
-Öltözködés terén adjon magára, de ne legyen divatmajom
-Más lányokat ne bámuljon meg a jelenlétemben
-Legyen udvarias (pl. nyissa ki előttem az ajtót)
-Ne legyen erőszakos
-Ne legyen rasszista
-Legyen vicces, nevettessen meg
-Fogadja el a hülye és fárasztó humoromat
-Legyen életcélja
-Ne legyen lusta, trehány, rendetlen
-Legyen nyitott a külföldi munkavállalással kapcsolatban
-Eredeti nyelven nézze a filmeket, sorozatokat
-Ne nézzen hülye magyar sorozatokat (Barátok Közt, Éjjel-Nappal Budapest..)
-Ne legyen vallási fanatikus
-Ne legyen kocka, de szeresse a számítógépes játékokat
-Legyen benne kicsit őrültebb dolgokban is
Most hirtelen csak ennyi jut eszembe.
Szerintetek van esélyem, hogy így párt találjak magamnak? Létezik olyan ember akire ez mind igaz? Túl nagyok az elvárásaim?
20 elmúltam. Lány vagyok ha nem esett volna le.
"Ja és, ha ennyi jólfésült, intelligens férfi van itt, akkor mért akarnak ráhajtani a kérdezőre? Nincs barátnőjük ilyen adottságok mellett? Érdekes...:D"
Megfelelek majdnem teljesen, de nekem két elvárásom van: jó kinézet, okos, sokat szopjon. Ebből egynek sem felel meg. Megőrülnék ilyen nő mellett.
Ez a véleményem lesz, szóval ne vedd bántásnak. :)
Biztos vagyok benne, hogy tucatjával szaladgálnak ma Magyarországon olyan férfiak, akik az összes pontnak eleget tesznek. De nem biztos, hogy azok a férfiak megbízhatóak bármilyen szinten, vagy alkalmasak normális együttélésre. ;)
Az is lehet, hogy valaki minden pontodnak megfelel, de az anyja szoknyája mögül kijönni nem tud, mert ugye nem írtad, hogy ez követelmény legyen, hogy önálló legyen, és határozott.
Lehet, hogy beszél nyelveken, és angolul nézitek majd a sorozatot, aztán jól felpofoz majd, ha nem csinálod meg időre a vacsorát.
És így tovább a végtelenségig.
Csak a leglényegesebb pontokat felejtetted le a listádról, drága, az összes felszínes hülyeség rajta van.
Viszont jó hírem van, fogsz magadnak ilyet találni, hiszen sok sznob ember szaladgál a világban! Remélem, nem sértettelek meg ezzel, hisz te kértél válaszokat.
#51 Köszönöm, hogy te is megértesz! És az a vicces, hogy nem is külső tulajdonságokat írtam. Ha azt ecseteltem volna, hogy milyen magas legyen, milyen színű legyen a szeme, haja stb... akkor az lett volna a baj.
Ismerkedésnél természetesen én sem pipálgatom a pontokat, ez amolyan vezérfonalként funkcionál csupán.
#55 Miért olyan hihetetlen, hogy NEM kamu?? És képzeld, lány vagyok...
#59 Nem várnék el mástól olyat, amit én se tudok teljesíteni!
#60 Jó, majd írok neked ha szerelmes lettem.
"-Legyen udvarias (pl. nyissa ki előttem az ajtót)"
"Nem várnék el mástól olyat, amit én se tudok teljesíteni!"
Egy ajtón sem fogtok tudni bemenni.
#63 Írtam, hogy ne legyen erőszakos, nekem ebbe az is beletartozik, hogy ne pofozzon fel. És igazad van, az is nagyon fontos, hogy önálló és határozott legyen.
Nem értem miért lenne valaki sznob, ha megfelelne ezeknek a pontoknak.
#65 :D
"Neked melyik hiányzik? :D"
Én megtaláltam a párom ilyen nevetséges lista nélkül is. Egy pontot még hiányolok: legyen k###rva sok pénze!
-Ne legyen rasszista
én csak ezen bukok. Bár soha nem jönnék össze olyan nővel aki nem rühelli a cigókat :)
Mondtam, hogy a cigányokat én sem szeretem.
Amúgy főleg arra gondoltam, hogy ne hangoztassa nagyon, hogy mennyire gyűlöl más embereket. Előző barátom másról sem tudott beszélni mint hogy kiket mennyire utál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!