Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? A pasim csak heti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A pasim csak heti egy szexet kíván, ez nekem nagyon kevés. Mondtam neki de semmi változás.

Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 09:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szakíts vagy keress szeretőt, nagyon nem tudsz mit tenni, ha nem kapod meg. Esetleg egy vibrátor, de az meg nem az igazi.. Hasonló cipőben járok, csak itt én vagyok a pasi:S 23F
2013. dec. 4. 09:52
 12/21 A kérdező kommentje:
Akkor marad a szerető, mert van egy 1,5 éves kisfiunk. Nem a gyerek miatt nem akar több szexet, mielőtt valaki ezt írná. Mer pl: 3hónappal ezelőtt többször akart szeretkezni. Köszi a válaszokat.
2013. dec. 4. 10:09
 13/21 anonim válasza:
Lehet talált magának valaki mást helyetted, és csak azért kívánja a heti 1-et. De ne legyen igazam.
2013. dec. 4. 10:14
 14/21 anonim ***** válasza:
71%

ez meg a masik, amit sosem ertettem. ha van gyerek, de rossz a kapcsolat, akkor miert kell maradni?

ha rossz valami, akkor azt eloszor megprobaljuk megjavitani. ha nem megy, akkor minek maradjunk egy rossz kapcsolatban?

2013. dec. 4. 10:16
 15/21 anonim ***** válasza:
71%
ez a felfogás.......:S ja mert a gyereknek biztos jobb lesz a szülei savanyú pofáját nézni egy életen át. Az aztán a szép példa. Azt hiszed a gyerek nem érzi, hogy mi a helyzet? Én apa nélkül nőttem fel, de nem érzem,hogy bármiből is kevesebbet kaptam volna, vagy hogy hiányzott volna valami... De igaz, könnyebb félrek.rni...
2013. dec. 4. 10:25
 16/21 anonim ***** válasza:
Válassz engem és napi 2-3x lesz :)
2013. dec. 4. 10:25
 17/21 A kérdező kommentje:
Nincs lehetőségem elköltözni, 30.000 ftot kapok egy hónapban, hogyan éljek meg a gyerekkel, el venné tőlem az apja, mert nála meg lenne mindene, velem meg nélkülözne. Ha nm lenne gyerek, elmennék.
2013. dec. 4. 10:41
 18/21 anonim ***** válasza:

ez csak egy kifogas.

nincsenek szuleid, rokonaid, akiknel egy ideig meghuzhatnad magad? tudom, utalatosan hangozhat, de en akkor sem maradnek ha penzt es lakhatast kapnek cserebe. megtennek mindent, hogy onalloan is megalljam a helyem, foleg azert mert a gyereket is el kell latnom.

de nyilvan, nem ennyire egyszeru a helyzet, hiszen mire hivatkoznal a valasnal? "keves a szex". koszonjuk, menjen ahova akar, az apae a gyerek, mert anyuka egy szexmanias p**a.

nincs jobb otletem, mint elkoltozni tole, valahova, egyelore valas nelkul.

2013. dec. 4. 11:23
 19/21 A kérdező kommentje:
Nincsenek szüleim, meghaltak, és testvérem sem, nagymama sem, senki, még csak munkalehetőség sem. Nem tudnák albérletet,reszit, gyerket meg mindent ellátni egyedül sajnos.
2013. dec. 4. 12:15
 20/21 anonim ***** válasza:
Heti 1? Bárcsak... Nálunk havi 1 vagy 2 :D
2013. dec. 4. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!