Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem vagyok boldog a párommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok boldog a párommal, miért?

Figyelt kérdés
Kevesebb mint egy eve vagyunk egyutt es az elejen mas volt minden akkor csakis egymassal voltunk elfoglalva minden rendben volt mostanaban meg sokat veszekszunk nem tudunk dolgokat megbeszelni szeretem ugyanugy de a kapcsolat elejehez kepest valamilyen szinten romlott az iranta valo erzelmem ugy erzem el tavolodtam tole es mar vannak helyzetek amikor csak ra hagyok dolgokat es egyszeruen nem erdekel. Teljesen ugy indult hogy eletem nagy szerelem az elejen nagy volt koztunk a tavolsag mert nem ugyanott eltunk de mostanra sikerult ez a tavolsagot legyoznunk de most hogy igy egyutt vagyunk ejjel nappal szinte mennek a beszologatasok es egyre kevesbe van az hogy jo a vele eltoltott ido.

2013. okt. 10. 05:35
 1/5 anonim ***** válasza:
A habos tortáról is elfogy a hab idővel és csak a piskóta marad!Nem vagytok összebilincselve lépj odébb,ha nem jól érzed magad!
2013. okt. 10. 05:40
 2/5 anonim ***** válasza:
ez a sors. a karma !.
2013. okt. 10. 06:20
 3/5 A.R. ***** válasza:
Nem gondoltad, hogy örökké fog tartani :D Mivel sűrűn látjátok egymást már unjátok egymást ezért kevés dolgot néztek el és beszólogattok. Nálunk is ez volt :D
2013. okt. 10. 07:37
 4/5 anonim ***** válasza:
2013. okt. 10. 08:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt a távkapcsolatok mindig is csalóka délibábok, mert a ritka randilehetőségekre az ember rákészül, odateszi magát és folyton a legjobb oldalát mutatja, a maradék időben pedig csak ábrándozik a találkozásról. Márpedig az ábránd mindig olyan, amilyennek az ember elképzeli, szemben a valósággal, ami általában nem. A kevés találkozás pedig nem fedi ezt fel, mivel ilyenkor két éhes ember örül az ételnek, mindegy, milyen is az. Ennek megfelelően a kapcsolat nem valóságos, mert azok a dolgok, amik egy kapcsolat kötelező kellékei - alkalmazkodás, örömök és problémák megosztása, mindennapok közös megélése, és még sorolhatnám - csupán illúzióként vannak jelen. Gyakran ez csak akkor derül ki, amikor a távolság megszűnik és a kapcsolat valós lesz.

Másrészt pedig az is lehetséges, hogy nem kell ezt a kapcsolatot temetni, csak meg kell szokni a változást. Eddig minden találkozó egy ünnep volt, és minden találkozás előtti időszak izgatott várakozás. Ennek innentől vége, mert a találkozás hétköznapivá vált. Ez gyakran furcsa hatást vált ki az emberből, mert az epekedő vágy hiányát úgy értelmezi, mintha hirtelen valami elromlott volna, pedig mindez természetes. Ha sikerül megtalálni a közös mindennapokban az örömet - mert rengeteg van benne -, akkor nagyon szép párkapcsolat lehet belőle. Ehhez először is - bármilyen hülyén hangzik is - kevesebbet kell együtt lenni.

Mondok erre saját példát. Amikor a párommal összejöttem, gimnazisták voltunk, és az ő szülei nem néztek rám jó szemmel - amit azóta visszanézve a 18 éves önmagamra egyre jobban meg is értek :D. Nagyon komolyan korlátozták a találkozásainkat. Igazság szerint sokszor rendes háborút kellett vívni, vagy cselt bevetni, hogy találkozni tudjunk, ezekről pedig oldalakat tudnék írni. A lényeg viszont az, hogy belénk idegződött, hogy ha váratlanul adódik egy lehetőség találkozni, akkor mindent félredobunk és rohanunk, mert ki tudja, mikor lesz legközelebb ilyen lehetőség. Igen ám, csak aztán egyetemre kerültünk, messze otthonról ahová nem ér el a szülői szigor, és annyit találkoztunk, amennyit csak akartunk. Ettől függetlenül a beidegződés megmaradt, és egymás agyára mentünk teljesen. Rá kellett jönnünk, hogy attól, hogy az addigiakkal szemben hirtelen a külön töltött idő lett nagy kincs, még nem szeretjük egymást kevésbé. Ahogy ezt kimondtuk, megkönnyebbültünk, felszabadultunk és pillanatok alatt helyreállt minden.

2013. okt. 10. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!