Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még remény?
Figyelt kérdés
Én egy szokatlan "kapcsolatban" vagyok.Több mint barátság és szex,nem egészen szerelem.Adtam és kaptam is tőle hideget meleget.Mindkettőnknek vannak gondjai,mint mindenkinek,csak ő nehezebben kezeli,ahogyan a veszekedéseket is.Amiket okoztam neki rossz érzéseket,visszaadja.Nemrég derült ki egy régebbi dolog is,hogy hagyta,hogy úgy gondoljam,ahogyan akarom,bosszúból.Ezeket a dolgait nem értem.Közben szeret nagyokat mondani,előttem felvágni,pedig nem kellene.Valamit megbeszélünk,hogy hogyan kellene,direkt nem azt teszi.Heti rendszerességgel találkozunk,kértem,hog egyeztessünk időben,de még később beszéli meg.Akar látni,nem erről van szó.Ilyen apróságokat kérek,és úgy érzem még inkább tesz rá.Pedig egyébként a találkozókon nagyon jól elvagyunk,jól érezzük magunkat,semmi probléma.Megígér dolgokat.Mitől változik meg,miután elválunk és miért?2013. okt. 31. 23:48
2/20 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék szakítani.
Esetleg valami más hasznos tanács?
2013. nov. 1. 00:03
3/20 anonim válasza:
Ha ő nem hajlandó tenni a kapcsolatért semmit, és ez egyértelmű, akkor nincs értelme ennek az egésznek. Vagy szenvedsz tovább, vagy szakítasz vele.
4/20 A kérdező kommentje:
Sokszor kiakadtam és túlkomplikáltam dolgokat,attól lehet ez a viselkedése?
2013. nov. 1. 00:55
5/20 anonim válasza:
Elképzelhető. Az előző kapcsolatomban velem is ez volt, de én még mielőtt mindent visszaadtam volna, inkább szakítottam. Úgy gondoltam, semmi értelme bántani egymást továbbra is. Ő valószínűleg inkább a másik utat választja.
6/20 A kérdező kommentje:
Vannak egyéb gondjai is,és azoktól is ideges.Én sok mindenen problémáztam,sok dologba belekötöttem,és úgy látszik ő ilyen,hogy nehezen felejt.Nem értem,hogy akkor mit szeretne?
2013. nov. 1. 09:30
7/20 anonim válasza:
Üljetek le és beszéljétek meg nyugodt hangnemben. Más megoldás erre nem nagyon van, ha meg akarjátok menteni a kapcsolatot. :)
8/20 A kérdező kommentje:
Ő most hajthatatlan,mert ideges a problémái miatt,és nehezen lehet vele beszélni.Persze személyesen szeretném megbeszélni,de mit tegyek,hogyan viselkedjek?Hogyan győzzem meg?
2013. nov. 1. 12:45
9/20 anonim válasza:
Mondd el neki, hogy te mit érzel iránta, és hogy szeretnéd, ha minden a régi lenne. Akár feleleveníthetsz közös programokat is, ahol jól éreztétek magatokat, hátha újra előjönnek benne az akkori érzések. Mindenképpen említsd meg, hogy te mellette állsz. Ha nem is tudsz segíteni a problémái megoldásában, biztosítsd afelől, hogy mindig meghallgatod és próbálsz neki erőt adni. Elvégre egy kapcsolat nem csak arról szól, hogy minden perc felhőtlen boldogság. Az élet sem ebből áll. Vannak nehéz napok, de ha valaki társat akar maga mellé, akkor ilyenkor is kiáll a másikért. Ne akarjon téged ellökni maga mellől, mert ennek így akkor semmi értelme. Esetleg adj neki egy kis időt, hogy eldöntse mit akar.
10/20 A kérdező kommentje:
Szerinte egy kapcsolat arról szól,hogy minden jó és szép mindig,és nincsenek abszolút veszekedések.Mondtam neki,hogy mellette állok,és rám számíthat bármiben,de nagyon makacs.Borúlátó,csak a rossz dolgokat hozza fel.Ezért vagyok tehetetlen.
2013. nov. 1. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!