Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még remény?

Figyelt kérdés
Én egy szokatlan "kapcsolatban" vagyok.Több mint barátság és szex,nem egészen szerelem.Adtam és kaptam is tőle hideget meleget.Mindkettőnknek vannak gondjai,mint mindenkinek,csak ő nehezebben kezeli,ahogyan a veszekedéseket is.Amiket okoztam neki rossz érzéseket,visszaadja.Nemrég derült ki egy régebbi dolog is,hogy hagyta,hogy úgy gondoljam,ahogyan akarom,bosszúból.Ezeket a dolgait nem értem.Közben szeret nagyokat mondani,előttem felvágni,pedig nem kellene.Valamit megbeszélünk,hogy hogyan kellene,direkt nem azt teszi.Heti rendszerességgel találkozunk,kértem,hog egyeztessünk időben,de még később beszéli meg.Akar látni,nem erről van szó.Ilyen apróságokat kérek,és úgy érzem még inkább tesz rá.Pedig egyébként a találkozókon nagyon jól elvagyunk,jól érezzük magunkat,semmi probléma.Megígér dolgokat.Mitől változik meg,miután elválunk és miért?

2013. okt. 31. 23:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Túlságosan álomvilágban él. Valahogy meg kellene értetned vele, hogy ha körülnéz, egy olyan kapcsolatot sem fog tudni felmutatni, amiben soha nincsenek veszekedések. Nem hiszem, hogy a szülei is mindig mindenben egyetértenek.
2013. nov. 1. 13:47
 12/20 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle őszintén, hogy egyáltalán mi a terve veled. Csak azért van még veled, mert nincs más, aki elfogadná, vagy azért, mert valóban szeret? Ugyanis ha szeret, akkor ezt ki kellene fejeznie, hiába van most a padlón. Onnan is fel kell állni, mert az önsajnálattal nem fog előrébb jutni. Te meg csak eltávolodsz tőle...
2013. nov. 1. 13:48
 13/20 A kérdező kommentje:

Beletaláltál,mert azt mesélte,hogy a szülei sosem veszekszenek.nem tudom miből gondolja,mert messze él tőlük.Neki nehéz megmagyarázni dogokat,mert úgy gondolja az a jó,ahogyan ő csinálja.Van,hogy barátaitól elfogad tanácsot,és az nem mindig jó tanács,például ha olyan dologban,amiben ők tapasztalatlanok.Az érzéseit nehezen mutatja ki.Ha történik vele valami rossz,akkor olyan,mintha összeomlana a világ,és teljesen negatív lesz mindenben.Ha velem történik valami,és nem vagyok elégedett magammal vagy az életemmel,akkor az szerinte önsajnáltatás.Nem bírja a szomorú zenéket,egyből elkapcsol onnan például.ha meghallja,vagy számot cserél.

Szoktam neki javasolni,hogy valamilyen mit hogyan kellene,és mi az ami nekem rossz,és csinálja.Ha nem szólok,nem csinálja.Ezeket alig értem,hogy miért ilyen.

2013. nov. 1. 13:58
 14/20 A kérdező kommentje:
*valamilyen dologban
2013. nov. 1. 13:59
 15/20 anonim ***** válasza:

A szüleivel kapcsolatos dolgot szerintem csak úgy mondta, saját magával is szeretné ezt elhitetni, hogy közöttük is minden rendben van. Főleg, ha távol él tőlük... Amikor otthon van, nyilván nem fognak nekiállni veszekedni.

Tényleg csak annyit tudok mondani, hogy üljetek le és beszéljétek meg, hogy akkor hogyan tovább. Ez ugyanis már nem nevezhető kapcsolatnak. Exemmel hasonló volt a viszonyom, végül jobbnak láttam külön menni. Ha együtt maradunk, mindketten csak szenvedtünk volna. De ahol még talán meg lehet menteni a dolgot, ott jobb tenni valamit ennek érdekében.

2013. nov. 1. 14:08
 16/20 A kérdező kommentje:
Igazából sosem volt ez kapcsolat,bizonyos tényezők miatt.Jelen pillanatban nem tudom hogyan beszéljük meg,szerintem a legjobb személyesen lenne,de ő nem szeretné folytatni.Ha van köztünk veszekedés,mostanában ezt mondja,hogy ne folytassuk.Aztán találkozunk,és ott mást mond.De most nagyon feszült a problémái miatt,és én messziről nem tudok segíteni,ezért szerettem volna személyesen megbeszélni,ha hagyná.
2013. nov. 1. 14:41
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha személyesen erre nem képes, akkor én hagynám, hadd élje az életét úgy, ahogy neki jó... egyedül.
2013. nov. 1. 15:36
 18/20 A kérdező kommentje:
Ezt már megcsinálta párszor a veszekedések miatt.Aztán mindig találkoztunk.Interneten és telefonon szigorúbb,vagy nem tudom a megfelelő szót rá.De miért?
2013. nov. 1. 16:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Mert hiszi, hogy ő amit gondol, az úgy is van. Más véleménye nem számít. Szerintem csak azért van veled, hogy mégis legyen kihez szólni, ha már mindenkit elüldözött maga mellől.
2013. nov. 1. 16:12
 20/20 A kérdező kommentje:
Sok barátja van és ismerőse,tehát van kihez szólnia.
2013. nov. 1. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!