Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelenthet ez? Van még remény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet ez? Van még remény?

Figyelt kérdés
A hét elején szakítottunk a párommal.Ő kezdeményezte,a találka végén csókkal köszönt el,és ezt mondta:Lehet,hogy pár héttel később itt fogok az ajtódba könyörögni,hogy fogadj vissza..Ez mit jelenthet?Nem biztos magába a szakítást illetően?Reménykedhetek még?
2013. okt. 6. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Kirúgott te meg meg visszafogadnád?? :O Semmi méltóság nincs bennetek.
2013. okt. 6. 12:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom,mit csinálnék..nagyon szeretem,de tanultam már az ilyenekből,nekem nem ízlik a felmelegített káposzta..:(
2013. okt. 6. 12:49
 3/5 ASOT ***** válasza:
Mi vagy te egy ruhadarab amit le föl vethet?
2013. okt. 6. 13:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Majdnem mintha én irtam volna ki a kérdést. El vagyok keseredve,hogy tarthatja valaki a másikat ilyen bizonytalanságban. De szeretem én is. De fogalmam nincs mi lenne a jó.

Sajnos nem tudok segiteni neked se.

2013. okt. 6. 13:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Az ilyen emberrel nem érdemes még csak foglalkozni sem!

Minek rúg ki,ha ilyet mond.Szórakozzon mással!

Pontosan azért teszi,mert tudja,hogy szereted,és gerinctelen,mert visszaél vele,közben te egyre jobban sérülsz és reménykedsz.

2013. okt. 6. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!