Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Boldogság vagy megélhetés?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldogság vagy megélhetés? Van még remény ezek után?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elég bonyolult szituációba keveredtem. A barátommal 2,5 évig voltunk együtt, sok mindenen mentünk keresztül és a szerelmünk nem mindennapi. Aztán az Élet úgy hozta, hogy olyasmit kellett csinálnom, amit nem akartam, de meg kellett tennem... a kényszer nagy Úr. Elmentem egy masszázsszalonba dolgozni és el kellett neki mondanom, hogy mit csinálok, mert az a típus, aki elkísér a munkahelyemre és nem tudtam volna kimagyarázni. A lényeg, hogy ő nem bírta elviselni "hosszabb távon" és ezért szakított velem, de szeret és látom rajta mennyire fáj neki, hogy nem lehet velem. Én is megpusztulok nélküle, de hogy válasszak a boldogság és a megélhetés között? Nem akarok belekerülni egy mókuskerékbe itthon.

2 lehetőség van:

Tegyük fel, elmegyek dogozni itthon 80ezerért, ami semmire nem elég, de legalább boldog vagyok (egy ideig), mert utána annyit idegeskednék, hogy nem jutok előrébb, hogy ez kihatna a kapcsolatra is. Hozzáteszem nem számíthatok senkire anyagilag. Engem nem támogatnak hátulról, mint sok fiatalnál.

A másik része, ezt a munkát csinálom, összeszedem magam, letudok rakni valamit az asztalra, esetleg olyan iskolába tudok járni, amire enélkül a munka nélkül, soha nem lett volna lehetőségem és utána eltudok helyezkedni külföldön. Őszintén szólva nem vagyok a hitel híve és nem is akarok felvenni diákhitelt, mert így is van elég fizetnivaló havi szinten.

A barátomnak mindene megvan. Abszolút nem vagyok rá irigy, sőt örülök a sikerének, de megérthetne engem. Itt kiütköznek a rétegbeli különbségek és úgy érzem, általam belelátott a Világ másik oldalába, hogy egyesek mire kényszerülnek a megélhetés miatt. Ő elvárja, hogy rendes munkám legyen, de arra már nem gondol, hogy velem mi lesz később. Takarítani, felszolgálni el lehet menni, amíg bírja az ember, de mi lesz 40 év fölött? Kell egy megalapozás és akinek nincs támogatása magának kell megoldani.

Mindemellett nagyon szeretjük egymást és elég komolyan terveztünk egymással, de ez a munka elég csúnyán belerondít a kapcsolatba. Most nem is beszélünk, próbál elfelejteni, de a sors mindig összehozott minket. Legutóbb is találkoztunk, de küzd az érzései ellen és majdnemhogy elfutott előlem...ha nincs közünk egymáshoz, miért történnek ezek a furcsa véletlenek? Van még esélyünk, ha abbahagyom ezt a munkát végleg?

2013. okt. 7. 08:37
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

a munka az munka.

Prosti, utcaseprő, segédmunkás...mind ellenértéket kap az elvégzett munkáért.

Ha nem képes felfogni, hogy élni kell valamiből...hát így járt...értetlen barom.

2013. okt. 7. 08:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha nagyon szeretnéd a srácot, egyáltalán csak szeretnéd, minden gondolkodás nélkül azonnal bfejeznéd a tevékenységed. Nem a pénzel foglslkoznál, hanem azzal, hogy vele lehett, csak hogy te szereted a pénzt, és most mindenféle mártirnak próbálod magad beállítani, hátha a srác meggondolja magát.

Ez az egész storyd lényege.

Csak egy sima III.osztályú szinésznő vagy, semmi több.

2013. okt. 7. 08:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit akarsz egy olyan ember mellett, aki ennyire nem bízik benned, hogy nem tudja elviselni, hogy te ilyet dolgozol és emiatt még szakít is. Ha annyira szeretne, akkor nem szakított volna.
2013. okt. 7. 08:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Hiába hagynád abba, többet nem lesz olyan a kapcsolatotok mint eddig.( Még ha azt is mondja!!!!) Egyébként nagyon nem értem ezt az egészet. 2,5 évig együtt vagytok, állitolag nagyon szeretitek egymást, hosszu távra terveztétek a kapcsolatot. Ezzel szemben nem vállaltátok egymást mint társat, esetleg házastársat. MIÉRT?? Miért nem tudtatok együtt élni egymást szeretve, támogatva? Ha nekem van kenyerem, akkor a társamnak is van!!! Kedvesem! Ti csak bas-ni jártatok össze! Nem ez az igazi szerelem! Csak nyugodtan folytasd a jelenlegi tevékenységedet, alapozd meg a jövödet, ha mással nem tudod akkor ezzel. A volt bas-otársad meg szenvedjen csak azzal, hogy milyen jo kis lyukat passzolt el. Kb ennyi a történetetek!
2013. okt. 7. 09:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha neki annyira mindene megvan,miért nem tudta megosztani veled?Miért nem segített neked, hogy egyről a kettőre jussatok EGYÜTT?

Szerintem is csak az ágyasa voltál neki.És ráadásul még hagyta is, hogy míg ő vígan él,te a testeddel keress magadra pénzt. Jobb, hogy vége.

A lehetőségeidet pedig NÉLKÜLE tartsd szem előtt....Lehet pár év múlva sok pénzzel a zsebedben majd megismersz valakit,a múltat pedig elfelejted.

2013. okt. 7. 09:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Most akkor masszőr vagy k..va? mert teljesen elvesztettem a fonalat...

ha tényleg masszőri munka, azzal semmi baj nincsen. A barátod meg egy önző ..ggfej. Ha pr..ti lettél, akkor bocs de én sem maradnék veled a helyében.

2013. okt. 7. 16:53
 7/7 A kérdező kommentje:

A 2. hozzászólónak:

Mint korábban is említettem, felvázoltam mi lenne, ha abbahagynám és rendes munkám lenne. Nem vagyok biztos benne, hogy magamat olyan mértékben meg kéne kötnöm, hogy az nagyban kihatással legyen a jövőmre, míg ő vígan a legmenőbb iskolákba jár, persze szülői finanszírozással és szépen halad a siker útján. Itt nem arról van szó, hogy nem tenném meg érte, mert meg is tettem, de rá kellett jönnöm, hogy itthon nem tudnék mit kezdeni a 80ezres fizetéssel és sajnos vissza kellett jönnöm. Úgy már más lenne, ha az a pénz csak zsebpénz lenne, mert akkor úgy ahogy elég. De nem így van és szerintem sok embernél sem. És nem vagyok 3-ad rangú, csak mert ezt csinálom, sokkal inkább van rálátásom az Élet keserű oldalára és sokkal jobban becsülöm amim van. Lehet, hogy most ezt dobta a gép, de ez lehetőséget ad, hogy változzon az Életem. Apropo: Mikor ebből a pénzből kivettem egy albérletet, ő velem élt fél évig és nem kértem semmit cserébe. Amint abbahagytam a munkát miatta és meg voltam szorulva, adott ugyan pénzt, de vissza is kérte. Mondván a pénznek értéke van.

Utolsónak: Nem vagyok prosti :)

2013. okt. 8. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!