Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted kinek van igaza? Nálatok ez hogy működik?
Barátommal 3 éve vagyunk együtt. A fogamzásgátló gyógyszeremet az első perctől kezdve én intézem és veszem. 3 hónapja mondtam neki, hogy beleszállhatna mert közös érdek mégis csak ez az egész. Akkor beleadott. (volt egy pár hónap míg nem szedtem akkor meg nem akart óvszert venni). Most ismételten kértem hogy szálljon bele, erre kiakadt hogy ha elmegyünk valahova ott ő rendezi a számlát én ennyivel tudnék hozzájárulni a kapcsolathoz ha ezt CSAK én veszem. Az egész úgy jött le mintha anyagias lennék, közben soha semmit nem szoktam vetetni vele.
Egy tény hogy mikor húzta a száját mondtam akkor abbahagyom és nincs szex, amit szintén félreértelmezett. A lényeg hogy most nem is a pénz miatt, hanem a hozzáállása miatt olyan rossz szájíz van bennem. Nálatok ez hogy működik? én 26 ő 42
#38 barom!
En no vagyok es nem ferfi :)
Egy nonek a felelossege meg akadalyozni, hogy terhes legyen!
Ez nem olyan amit barmikor ferfire biznek! Ennyit kibir aki kefelni akar, de gyereket nem!
Nekem sosem volt nem kivant terhessegem... A gyanuja sem! Hat neked???
Mi a sok ebben? Az a havi 3-4 ezer forint? Na ne maaaaar!!!
Es hidd el! Sok ferfi lep le mikor kiderul, hogy a noje terhes lesz! Nem is kepzeled hanyan kenyszeritik igy a noket dontesre! Nem sok akkora hos van akikihordja megszuli es ugy gondolja hogy igen! Apuka havi 20 ezrevel pont feltudja nevelni a gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!