Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerinted kinek van igaza?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted kinek van igaza? Nálatok ez hogy működik?

Figyelt kérdés

Barátommal 3 éve vagyunk együtt. A fogamzásgátló gyógyszeremet az első perctől kezdve én intézem és veszem. 3 hónapja mondtam neki, hogy beleszállhatna mert közös érdek mégis csak ez az egész. Akkor beleadott. (volt egy pár hónap míg nem szedtem akkor meg nem akart óvszert venni). Most ismételten kértem hogy szálljon bele, erre kiakadt hogy ha elmegyünk valahova ott ő rendezi a számlát én ennyivel tudnék hozzájárulni a kapcsolathoz ha ezt CSAK én veszem. Az egész úgy jött le mintha anyagias lennék, közben soha semmit nem szoktam vetetni vele.

Egy tény hogy mikor húzta a száját mondtam akkor abbahagyom és nincs szex, amit szintén félreértelmezett. A lényeg hogy most nem is a pénz miatt, hanem a hozzáállása miatt olyan rossz szájíz van bennem. Nálatok ez hogy működik? én 26 ő 42

2013. dec. 2. 09:18
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ha mindig ő fizet neked mindent, akkor mit csodálkozol, hogy ezen kiakadt? Van munkád?
2013. dec. 2. 09:37
 12/46 anonim ***** válasza:
Mi csak gumit használtunk, alap volt hogy ő veszi....valahogy így alakult ki nem beszéltünk erről.
 13/46 anonim ***** válasza:

szerintem alap lenne,h ő ajánlotta volna fel,h rendezi...

Nekem mikor elkezdtem szedni,akkori barátom kérte,neki a lehető legtermészetesebb volt,h felesben fizetjük...

Aztán szakítottunk,abbahagytam,megismerkedtem a férjemmel,vele óvszert használunk,amit mindig az vett,mikor nem éltünk még együtt,akinek volt rá pénze(suliba jártunk még mindketten)Mióta együtt élünk meg közös a kassza,így nem lényeg

14/46 anonim ***** válasza:
64%

Ha amugy mindenhol mindent o fizet es nem 1 evben 1 mozirol van szo, hanem havi szinten ez az barmilyen rad iranyulo legkisebb kiadasa is az akkor a gyogyszeredet nyugodtan megveheted...

Es nem kozos erdek a gyogyszer! Csak a Te erdeked, hogy megakadalyozz egy nem kivant terhesseget...

O neki ezer valasztasa van, mig neked csak ketto! Terhes leszel vagy megszulod vagy nem... Ennyi! De hogy o hogy dont hosszutavon...

15/46 anonim ***** válasza:
63%

Nekem már az sem tetszene, hogy együtt vagyok valakivel és külön kasszán vagyunk. Mi a férjemmel a házasságkötés előtt nem éltünk együtt. Esküvő után összetettük a vagyonunkat. Még most is megmosolygom amikor szó nélkül elém tette a pénzét. Azóta is /23 éve/ közös téma a család pénzügyi helyzete.Együtt döntjük el mire költünk, és mire nem.

Én a helyedbe a következőket mondanám:

-Nézd drágám! a fogamzásgátló gyógyszer nagyon drága lett. Nem tudom minden hónapban egyedül megvenni. Mit szólnál ahhoz, ha lenne kisbabánk? ( elvégre a legjobb korban vagy hogy gyereket szülj!)

A válaszánál fog kiderülni, hogy mennyire stabil közöttetek a kapcsolat! Lehet-e rá hosszútávon számítani? vagy csak ágyasnak használ?! Érdemes-e fiatal éveidet egy ilyen önző emberre pocsékolni?! EZ NEM KORKÜLÖNBSÉG FÜGGVÉNYE!

2013. dec. 2. 09:38
 16/46 anonim válasza:
100%
Mivel 3 évig te intézted, nehéz lesz most változtatni. Nem lehet, hogy tudat alatt te már kilépnél ebből a kapcsolatból és most kifogásokat keresel, hogy miért ne legyen szex?
2013. dec. 2. 09:38
 17/46 anonim ***** válasza:
Felteve ha neked nincs beveteled es kettotok eletet (egyenlore kulon), szorakozasat o allja..
2013. dec. 2. 09:39
 18/46 A kérdező kommentje:
15. válaszoló! Nem akarok én babát! :) Nem tudom. Itt is megoszlanak a válaszok, de szívem szerint furcsállom a kiakadást.
2013. dec. 2. 09:41
 19/46 anonim ***** válasza:

Közös kassza....

Előtte én vettem, de akkor is félig közös kasszán voltunk, egyenlő arányban fizettünk mindent, így a fog gátlőt is... Nem adta oda a fele árát, de colt, hogy ő vette meg, vagy akkor 2 szer ő vasárolt be.

/ ekkor még a szüleim engem eltartottak, tehát saját jövedelem nélkül a közös kassza csak így működött, ami házasságban már külön kasszánakk minősül, de nem egy háztartasban élőknél már sztem közösnek)

2013. dec. 2. 09:42
 20/46 A kérdező kommentje:
nem akarok én senkivel közös kasszát stb. Külön élünk. Én is meg szoktam hívni sütire stb.
2013. dec. 2. 09:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!