Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted kinek van igaza? Nálatok ez hogy működik?
Barátommal 3 éve vagyunk együtt. A fogamzásgátló gyógyszeremet az első perctől kezdve én intézem és veszem. 3 hónapja mondtam neki, hogy beleszállhatna mert közös érdek mégis csak ez az egész. Akkor beleadott. (volt egy pár hónap míg nem szedtem akkor meg nem akart óvszert venni). Most ismételten kértem hogy szálljon bele, erre kiakadt hogy ha elmegyünk valahova ott ő rendezi a számlát én ennyivel tudnék hozzájárulni a kapcsolathoz ha ezt CSAK én veszem. Az egész úgy jött le mintha anyagias lennék, közben soha semmit nem szoktam vetetni vele.
Egy tény hogy mikor húzta a száját mondtam akkor abbahagyom és nincs szex, amit szintén félreértelmezett. A lényeg hogy most nem is a pénz miatt, hanem a hozzáállása miatt olyan rossz szájíz van bennem. Nálatok ez hogy működik? én 26 ő 42
Bocs, de ha együtt sem éltek, és ő hív meg mindenre, akkor jogos, hogy te meg fizesd a gyógyszert. Vagy csináld azt, hogy leállsz vele, és a kefélni akar, hozzon óvszert.
Egyébként nem ide tartozik, de ha neked megfelel egy ilyen laza szexkapcsolat (jóval idősebb, 3 éve együtt vagytok, és még csak együtt sem éltek, amire láthatóan nincs igény egyik fél részéről sem), akkor te se várjál el olyasmit, hogy felesbe fizesse veled a gyógyszert.
Át kell állni ővszerre aztán kész..
Elvileg az a logikus ha a közös élvezetetekért közösen álljatok a felelősséget, így a védekezést is...
Ez megbeszéléls kérdése...ha másképp nem megy, akkor óvszer, sztem aznő érdeke is, hogy ne legyél terhes..
Ui
Függetlenül kortól, anyagi helyzettől, és ki mit fizet msholtól
"Ilyen korkülönbségnél mindent fizessen az öreg pasid. Egy szava sem lehet. Nekem eszembe nem jutna bármit kifizetni,ha 26 évesen 42 éves pasim lenne. 30/n"
Jó kis haszonleső pina vagy te.
"Es nem kozos erdek a gyogyszer! Csak a Te erdeked, hogy megakadalyozz egy nem kivant terhesseget...
O neki ezer valasztasa van, mig neked csak ketto! Terhes leszel vagy megszulod vagy nem... Ennyi!"
Ilyen kevés agysejttel hogy tudsz létezni, te barom? A nem kívánt terhesség megelőzése mindkét fél érdeke, szerencsére ez már nem a középkor, nincs olyan hogy felcsináljuk a nőt és lelépünk, mert jaj hát miért nem védekezett? Az így teherbe esett nők a szart is leakasztják rólad ha apasági pert indítanak, és ott nincs olyan hogy tagadsz meg neked nem kell a gyerek, bizonyítanod kell hogy tőled van-e, és ha igen, fizetsz amíg nagykorú nem lesz és kussolsz.
Kérdező, a te párod se normálisabb mint ez a marha, nem pont a fogamzásgátló megvonásával kéne tanítania a pénz értékére, normális, felelősségteljes embereknél ez nem vitatéma, mert ugyanúgy a ő érdeke is ahogy a tiéd. Ha arra van esze, hogy beléd élvezzen és ne húzzon gumit mert "jaj akkor nem érzek semmit", akkor (főleg ennyi idősen) azt is beláthatná, hogy a bogyó szükséges, és ha nem tudod te megvenni magadnak, ő meg nem akarja, akkor bizony nincs szex, és marad a farokverés.
Nálunk a férjemmel a kapcsolatunk elejétől már úgy volt hogy egyszer én vettem a gyógyszert (bár nem tabletta), egyszer ő. És a másfajta költségeinket, mint szórakozás, felváltva fizettük.
Most már másfél éve nem foglalkozunk védekezéssel, mert kiderült, hogy nem lehetek terhes soha.
Ha többnyire ő hív meg téged, mikor elmentek ide-oda, nyugodtan fizetheted a gyógyszeredet.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!