Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem? Más is van/volt ilyen cipőben? Hogyan tovább?
15évesen vesztettem el a szüzességem, majd rá 1 évére megkezdődött a kapcsolat amiben most is vagyok ennek 8 éve, ebben voltak megszakítások, olyan is volt 2x hogy különéltünk pár napig/hétig.
A kérdező kommentje:
5ös- Házasok vagyunk 7 éve és a baba is tervezett volt, de szerintem ez annyia nem lényeges, de azért kössz hogy hozzászóltál
- Az ilyen társadalmilag értéktelen, családi példaként hűtlen, képzettségét tekintve tanulatlan emberek potyogtatják a gyereket. Jobb lett volna a világnak ha apu kicsapja. :(
Kapcsolatra alkalmatlan vagy. Gyanítóm szülőként is hasonló lehetsz.
Szerintem mondd el a párodnak, hogy r.ibanc és biszex vagy. Utána pedig szakítsatok. Talán talál magának egy normális nőt.
Háááát ha jól értem a lányra is vágysz. A biszexualitás nem igazán kezelhető, szóval vagy az van, hogy elnyomod magadban, és idővel méreggé válik benned, vagy dűlőre juttok a pároddal.
Az igazi megoldás az lenne, ha a párod megengedő lenne, mert érti/érzi, hogy erre szükséged van.
Azt hiszem kockáztatnod kell majd. El kell tudnod mondani neki, hogy erre neked szükséged van, mert igy vagy kerek egész. Neki meg -ha más nem- bele kell törődnie. Ha már igy alakult ugyebár, mert láthatóan ezzel nem számoltatok a családtervezéskor.
Az biztos, hogy ha az én párom állna elém, hogy XY barátnőjére időnként szüksége van, én személy szerint azt mondanám, hogy akkor csinálja. Annak ugyanis nincsen értelme, hogy eltelik igy mondjuk 20 év, és titkos kapcsolat, elhidegülés,frusztráltság, stb... legyen belőle. Nehéz kérdés, de ezt nagyon felnőtten kell megoldani, és a párodtól is nagyfokú megértésre van szükség. Az őszinteséget célszerű bevetni, hosszú távon az a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!