Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van velem? Más is van/volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? Más is van/volt ilyen cipőben? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
A történet kicsit hosszú és kicsit szégyenlem is, de itt ugyis névtelen maradhatok, így könnyebb. 15évesen vesztettem el a szüzességem, majd rá 1 évére megkezdődött a kapcsolat amiben most is vagyok ennek 8 éve, ebben voltak megszakítások, olyan is volt 2x hogy különéltünk pár napig/hétig. Persze voltam olyan idióta hogy az elején megcsaltam a barátom, de ez csak az első 1 évben, akkor még fiatal voltam és hülye és nem gondoltam volna hogy még most is együtt leszünk. A kissebb megszakításokban sem tétlenkedtem, tudom nem szép, de épp nem voltunk együtt, az nem megcsalás, ugye? Voltak más pasik is az életembe a szüneteknek köszönhető és nem csak pasik. Volt egy lány is, akivel azóta is jóban vagyunk. Barátnők lettünk, a legjobbak. De külföldre ment dolgozni és neki is lett egy kapcsolata. Ő persze kifogott egy nyitottabb pasit és megdumálták, hogy ha úgy érzi a barátnőm, velem összejöhet bármikor, a pasi nem neheztelne érte. Persze akkor csak mosolyogtam a dolgon, de úgy fél éve nem megy ki a dolog a fejemből.Az én párom persze annál konzervatívabb, hogy az ilyet meg lehessen vele dumálni. A sors fintora, hogy közben a párommal szülők is lettünk és részemről szeretem a magam kis családját, így nem akarok vele szakítani. De így megfulladok. Szükségem van a barátnőmre is, de a jelenlegi páromra is. Nem tudom mit tegyek. Kezdjek titkos kapcsolatba a barátnőmmel? El nem mondhatom a dolgot a páromnak mert elhagy minket, de így nem jó. Próbálom elfelejteni a dolgot, de nem megy. Szerintetek mit csináljak?

#skkl
2013. nov. 29. 03:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szóval orrba-szájba csaltad a fiúdat, majd hozzámentél, lebabáztál, de már megint viszket, ezúttal viszont nagy kegyesen már "csak" nővel akarsz félremalackodni, mert szerinted az különbség. Hát szerintem nem a férjed konzervatív, ha nem te vagy ribånc. Gyereknek mit mondanál "anya külföldre utazik 2-3 napra, kinyalatni magát egy régi barátnőjével" vagy hogy képzeled? Foglalkozz a családoddal, tanulj nyelvet, lépj előre a munkádban, élj normális ember módjára, ha már egyszer gyereket szültél, akkor gondoskodj róla normálisan, ne a piñáddal legyél egyfolytában elfoglalva. Fél éve azon vergődsz, hogy az exszereteőddel találkozhatnál, abban a fél évben mennyit törődtél a gyerekeddel??
2013. nov. 29. 06:11
 12/15 anonim ***** válasza:
93%

15évesen vesztettem el a szüzességem, majd rá 1 évére megkezdődött a kapcsolat amiben most is vagyok ennek 8 éve, ebben voltak megszakítások, olyan is volt 2x hogy különéltünk pár napig/hétig.

A kérdező kommentje:

5ös- Házasok vagyunk 7 éve és a baba is tervezett volt, de szerintem ez annyia nem lényeges, de azért kössz hogy hozzászóltál

- Az ilyen társadalmilag értéktelen, családi példaként hűtlen, képzettségét tekintve tanulatlan emberek potyogtatják a gyereket. Jobb lett volna a világnak ha apu kicsapja. :(

2013. nov. 29. 06:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem keress egy pszichot és próbálj meg értékes, gerinces emberré válni. Másként nem megy akkor gondold át érdemes-e élned ilyen emberként.
2013. nov. 29. 06:36
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolatra alkalmatlan vagy. Gyanítóm szülőként is hasonló lehetsz.

Szerintem mondd el a párodnak, hogy r.ibanc és biszex vagy. Utána pedig szakítsatok. Talán talál magának egy normális nőt.

2013. nov. 29. 09:23
 15/15 anonim ***** válasza:
67%

Háááát ha jól értem a lányra is vágysz. A biszexualitás nem igazán kezelhető, szóval vagy az van, hogy elnyomod magadban, és idővel méreggé válik benned, vagy dűlőre juttok a pároddal.

Az igazi megoldás az lenne, ha a párod megengedő lenne, mert érti/érzi, hogy erre szükséged van.

Azt hiszem kockáztatnod kell majd. El kell tudnod mondani neki, hogy erre neked szükséged van, mert igy vagy kerek egész. Neki meg -ha más nem- bele kell törődnie. Ha már igy alakult ugyebár, mert láthatóan ezzel nem számoltatok a családtervezéskor.

Az biztos, hogy ha az én párom állna elém, hogy XY barátnőjére időnként szüksége van, én személy szerint azt mondanám, hogy akkor csinálja. Annak ugyanis nincsen értelme, hogy eltelik igy mondjuk 20 év, és titkos kapcsolat, elhidegülés,frusztráltság, stb... legyen belőle. Nehéz kérdés, de ezt nagyon felnőtten kell megoldani, és a párodtól is nagyfokú megértésre van szükség. Az őszinteséget célszerű bevetni, hosszú távon az a jobb.

2013. nov. 29. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!