Terhességi diabétesz gondozásra járok. Mert a terheléses cukrom 8.2 volt. Lent tovább. Hasonló cipőben vki?
azt írod, hogy nem bírtad tartani a diétát, utána azt, hogy nem akarsz inzulint mert tudod, hogy ha tartanád....
nyilván ha valaki nem képes tartani a diétát akkor inzulin kéne. magadban kéne eldöntened, hisz a babád egészségéről van szó.
én is diétán voltam 6 hónapig, ki lehet bírni, nekem is 8,2 volt... ha csokira vágytam akkor ettem csokit, de az étel helyett, így nem ment fel a cukrom.
csak magadban kéne ezt lerendezned első körben, annak tényleg nincs értelme, hogy a vérvételre diétázol csak, utána meg felzabálsz mindent :(
első vagyok. ja, hogy 36 hetes vagy?
akkor meg tényleg a diétát kéne szigorúan tartani.
az inzulint kórházban állítják meg, pár napig bent kell feküdni, először ott kell csinálni a diétát, szigorú vérvételek vannak és annak függvényében állítják be, majd pár nap utzán az inzulint.
na de ennyi idős terhesen, ha tényleg tartod és úgy jók az értékeid akkor azt mondom felesleges már ez a tortúra!
4 hetet fél lábon is, tudod... :)
de persze az orvossal konzultálj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!