Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy ez a korkülönbség? Mit gondoltok? Mik a tapasztalataitok?
én 19 éves lány vagyok, ő 34 éves férfi
komoly gondolkodású lány vagyok, érettebb a korosztályomnál
gondot jelenthet ez a 15 év?
nem vagyunk még együtt, de alakulgat a dolog.
mit gondoltok, sok ez a korkülönbség? mik a jó és a rossz oldalai?
mi a véleményetek ha csak úgy halljátok, hogy 15 év korkülönbség van egy pár tagjai között?
Párom 49 éves volt mikor megismertem ő volt már nős azt mondta többet nem akar szóval nem minden férfi akarja elkötelezni magát ez ne tartson vissza:)
utolsó előtti voltam
Lehet, már össze is jöttetek :)
De azért leírom a saját esetemet.. én 19 évesen két 31 éves pasival is jártam. Az egyik gyereknek nézett, nem tudott rám partnerként tekinteni, kicsit úgy viselkedett, mintha a húga lennék, akivel mellesleg szexuális kapcsolatot is folytat. Szóval felismerve az egyenlőtlen viszonyokat, mivel nincs apa komplexusom és nem akartam egy harmadik szülőt (kettő is bőven sok), így viszonylag gyorsan búcsút intettünk egymásnak.
A másik srác meg az elköteleződős típus volt, akit említettek már az előttem szólók fentebb. Ő a feleségét kereste, holtomiglan, holtodiglan... én meg nem a férjemet kerestem (bár utólag rájöttem, hogy ez az "élni akarok még" szöveg egy hatalmas nagy baromság) és hogy egyébként ő egy potenciális nagy ő lehetett volna, de végül is mindegy...
Egy szó mint száz, az a kérdés, hogy ő felnőttnek tart-e téged és hogy te pár év után összeházasodnál-e vele, ha úgy hozza az élet...
Na ennyi :) írj, ha erre jársz, hogy mi újság... összejöttetek-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!