Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy ez a korkülönbség? Mit gondoltok? Mik a tapasztalataitok?
én 19 éves lány vagyok, ő 34 éves férfi
komoly gondolkodású lány vagyok, érettebb a korosztályomnál
gondot jelenthet ez a 15 év?
nem vagyunk még együtt, de alakulgat a dolog.
mit gondoltok, sok ez a korkülönbség? mik a jó és a rossz oldalai?
mi a véleményetek ha csak úgy halljátok, hogy 15 év korkülönbség van egy pár tagjai között?
1. mindenki ezzel jön, hogy érettebb a korosztályánál. -.-'
2. eléggé sok a korkülönbség
3. ennek ellenére működhet, meg kell próbálni
én azért elítélem az ilyet, meg úgy a társadalom 90%-a is, de a ti dolgotok.
én valóban érettebb vagyok, többen mondták is, és a saját korosztályommal nem is jövök ki jól, de ezen nem állok le vitázni, a lényeg hogy ezt akik ismernek tudják.
Te miért ítéled el az ilyet?
köszi a választ :)
Abból kiindulva hogy a "Nagy ez a korkülönbség?" kérdés 3x 3különböző kontextusban található meg a kérdésedben, szerintem te is érzed, hogy sok.
Nem csak azért mert az egyik fél tapasztaltabb és a másik nem biztos hogy meg tudja adni neki azt amire vágyik, hozzá jön az is hogy teljesen más életszakaszban vagytok, ő 34 éves férfi, anyagilag független, ha minden jól működik akkor már a gyerek kérdésen kéne rágódnia, te sulizol anyudékkal laksz, nem vagyok benne biztos hogy ezek a dolgok összeférnek.
Hosszútávon szerintem ez az ügy mindenképpen halott gondolj bele, amikor te még csak 25 vagy, ő már 40 ez a legkisebb gond.
Máskülönben: lehet hogy úgy érzed hogy a saját korosztályodon belül nem találod meg a hozzád hasonlóan széles látásmódú, kompetens fiúkat, de hidd el nekem ott vannak.
a sulit tavasszal befejezem, és dolgozni fogok, már a szerződésem is megvan. bár tény, a szüleimmel fogok élni még egy ideig.
sajnos nem nagyon ismerek egy olyan fiút sem, akiben egy halvány szikráját is látnám a komolyságnak, az érettségnek. még a 4-5 évvel idősebbekben sem. vagy ha van is ilyen, párkapcsolatban élnek.
Szerintem meg nem is kerestél te soha igazán ha ezt mondod, vagy csak nem vetted észre magad körül.
Nyilván az alapján amit a suliban látok én is azt mondanám hogy nincs a világon egy olyan lány akiben meglenne ez.
és elfelejtettem leírni az elején: 18/F !!!
úgyhogy kikérem magamnak
a sulimban kb. 400ból jó ha van 50 fiú :D
és kerestem, de nem találtam egy velem egyidőset sem, de nem ez a lényeg most.
Mind1 is szerintem sok. Lehet hogy egy 34 éves férfi markánsabb, határozottabb, és több biztonságot sugall egyrészt azért mert a szemedben sikít róla hogy tapasztaltabb (mindegy milyen téren) másrészt ott az anyagi függetlenség és a dominancia. nem tudom hogy milyen folyamatokat indít el bennetek ez az összkép, de gyakran képes kifordítani a lányokat a világukból.
Azt hogy mit látsz, hallasz, és érzel, azt csak te tudod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!