Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Eltiltják tőlem a szerelmem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltiltják tőlem a szerelmem, mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

segitsetek kérlek..

én 16 ő 14 éves és 1 éve vagyunk együtt, az anyja sose szeretett engem és szétakar minket választani azt mondta soha többé nem láthatom a páromat,igy is heti 1 tali volt, de már elég ürügyet talált az anyja hogy eltiltson tőle

nemtudom mihez kezdek nélküle szerintetetk kibirjuk? probálok megegyezni az anyjával de esélytelen... titoktban találkozni nagyon rizikós... kérlek bármiféle tanácsot szeretnék ( azon kivül hogy szakitsunk.. az nem fog bekövetkezni ) előre is köszönöm

2013. nov. 22. 20:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

1. Talán zsidó/cigány vagy, hogy nácinak vélsz, amiért leosztottalak (mondjuk értelmi szint alapján valószínűleg van benned pár vonóval)?

2. Egy szóval sem mondtad, hogy több jogom van, arra utaltam, hogy több TAPASZTALATOM. Ezerszer hallottam már ugyanezeket a kamaszsiralmakat, és ezredjére is ugyanaz lett a vége: a gyerekek felnőttek, aztán már nem is emlékeznek egymásra. Majd te is találsz másik lányt, nyugi.

3. Nem elítéltelek, egyszerűen primitívnek véllek. Ha annak tűnsz a válaszaid alapján, mégis mi más gondolnék?

2013. nov. 22. 20:46
 12/15 A kérdező kommentje:
nem vagyok se zsidó se cigány és azért kaptad a "nácit" mert úgy viselkedsz mint ők én segitséget kértem.. nem pedig ilyen válaszokat... kérlek hagyj engem békén igy is elég bajom van....
2013. nov. 22. 20:50
 13/15 anonim ***** válasza:

A nácik embereket gázosítottak el, én szimplán felvilágosítalak téged a tényekről. De tényleg, most mondhatnék itt neked csudaszép dolgokat, de elismétlem, minden bántás nélkül: egy 14 éves lány még jogilag GYEREK, magyarul azt csinál, oda megy, és azzal találkozik, akivel a szülei megengedik.

Ha az anyja azt mondja, hogy márpedig mostantól fogva nem találkoztok, akkor maximum megpróbál néha titokban találkozni veled valahol és ennyi, a következő négy évben ennyihez van joga. Ezek a tények.

2013. nov. 22. 20:53
 14/15 A kérdező kommentje:
ezzel tisztában vagyok.. és szerintem borzasztó hogy ilyen világot élünk hogy mindenki valakinek a rabszolgája...
2013. nov. 22. 21:05
 15/15 BíborHorse válasza:

Szerintem tény, hogy a fiatalok sokszor úgy érzik, hogy a szülők korlátozzák őket. De ez nem rabszolgaság, elvégre nem sokszor hallani olyat, hogy a szülő egy korbáccsal osztogatja az utasításokat, a gyereke pedig kénytelen minden parancsának engedelmeskedni. (Javíts ki, ha nálatok egyeduralom él és a gyerekek szolga munkát végeznek.)

Persze, közben megértelek. Ismerős helyzet, tudom, milyen, mikor úgy érzed, hogy a világ ellened van, mindenki lenéz, holott te igenis nagy problémákat élsz meg. De nem azért mondják, hogy "ez semmiség, majd megoldódik", mert azt hiszik, hogy te és a gondjaid jelentéktelenek vagytok. Nem! Csak ők már tudják, hogy van ilyen, és bár akkor, ott hatalmasnak tűnik, később nem biztos, hogy az lesz. Kiemelem: nem BIZTOS. Mert persze lehetséges, hogy felnőtt korodban is szeretni fogod az adott lányt.

Annyit tudok tanácsolni, hogy tényleg fogadd el a szülők döntését. Esetleg próbálj meg még kedvesebb lenni a szülőkkel és a szerelmeddel, mutass példás viselkedést, hátha a szülők megkedvelnek és megváltozik a véleményük.

De ha nem, akkor túl kell tenned magad rajta, mert hidd el, van még lehetőséged megtalálni és megszerezni a szerelmed.

Sok sikert kívánok!

2014. jan. 31. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!