Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Eltiltják tőlem a szerelmem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltiltják tőlem a szerelmem, mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

segitsetek kérlek..

én 16 ő 14 éves és 1 éve vagyunk együtt, az anyja sose szeretett engem és szétakar minket választani azt mondta soha többé nem láthatom a páromat,igy is heti 1 tali volt, de már elég ürügyet talált az anyja hogy eltiltson tőle

nemtudom mihez kezdek nélküle szerintetetk kibirjuk? probálok megegyezni az anyjával de esélytelen... titoktban találkozni nagyon rizikós... kérlek bármiféle tanácsot szeretnék ( azon kivül hogy szakitsunk.. az nem fog bekövetkezni ) előre is köszönöm

2013. nov. 22. 20:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
hát ha a te párodnak a szülei akarnak bele avatkozni,akkor legjobban ő tudja lebeszélni róla...
2013. nov. 22. 20:19
 2/15 anonim ***** válasza:

ku.va anyj.t a szüleinek már elnézést,ismerős szitu

sajnállak

2013. nov. 22. 20:19
 3/15 anonim ***** válasza:
Nézd, ebbe beletörődsz és kész, nem tudsz mást csinálni. A "szerelmed" egy gyerek, aki teljesen a szülei akaratától függ, tehát tulajdonképpen azt kell csinálnia, amit mondanak neki.
2013. nov. 22. 20:20
 4/15 A kérdező kommentje:
a szülei szinte tuladjonként kezelik és lelki problémánk van mindkettőnek.. segitettünk egymásnak és igy szerettünk egymásba.. és 14 éves... nem tud elszökni itthonrol .. meg minden és pánikba estünk hogy mi lesz..
2013. nov. 22. 20:21
 5/15 anonim ***** válasza:
Ha szereted, akkor nem akarsz neki rosszat, szóval elfogadod anyuci döntését... Sajnállak
2013. nov. 22. 20:21
 6/15 anonim ***** válasza:
ha kitaróvagy elvisel az anya
2013. nov. 22. 20:22
 7/15 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj, kérdező, egy 13 éves kislányt mégis hogyan kellene kezelni a szüleinek? Ők érett, felnőtt emberek, nyilvánvalóan úgy vélik, hogy te valamilyen okból kifolyólag nem vagy "megfelelő" a lányuk mellé - esetleg pont azért, mert máris lelkibetegnek állítod be magad, egy mondatot nem tudsz helyesen leírni, meg szökésről beszélsz?

Egy ilyen felelőtlen, buta kölyköt én is tiltanék a lányomtól.

2013. nov. 22. 20:27
 8/15 A kérdező kommentje:
kedves utolso nem ismersz és most nem igazán törödök a helyesirással mivel ez az info 1 órája jött hogy sose láthato mtöbbé a szerelmem.. neked hogy esne? és megprobáltam rövidre fogni mert nem akartam leirni 500 oldalt.. pedig sikerült volna .. ebből nem lehet megtudni mennyire komoly ez a helyzet de ha csak mások csesztetéséhez és az emberi jogok leszarásához értesz akkor inkább ne is válaszolj
2013. nov. 22. 20:32
 9/15 anonim ***** válasza:

De te most tulajdonképpen milyen választ vársz?

Mi felnőtt, tapasztalt emberként nagyon jól tudjuk, hogy ezeknek a "tiniszerelmeknek" köze sincs az igazi kapcsolatokhoz, főleg nem akkor, amikor az egyik fél még csak egy 14 éves gyerek.

Most szenvedsz majd 2-3 hétig, mert kergetsz egy illúziót, aztán szépen tovább lépsz a dolgon, találsz egy másik barátnőt, akivel rendszeresen tudsz találkozni, és eszedbe sem fog mér jutni ez a lány, akit amúgy sem fogsz többé látni.

Ráadásul, elmondtam már: egy gyerekről beszélünk. Ha az anyja nem akarja azt, hogy lásd, akkor te úgysem tudod megváltoztatni az akaratát, úgysem másíthatod meg a helyzetet, egyszerűen nem tudsz mit csinálni, mint elfogadni. Nincs megoldás, ez van és kész.

Végezetül, nem kell ismerni téged ahhoz, hogy lássam milyen igénytelenül írsz (és igen, ez nagyon jellemzi az ember értelmi szintjét), te magad mondtad, hogy lelki problémáid vannak, meg úgy adod elő ezt az egész szerelmi drámát, mintha valami faluról szabadult böllér lennél a Maúnika-showban. Én is tiltanálak, ennyi.

2013. nov. 22. 20:38
 10/15 A kérdező kommentje:
lehet hogy felnőtt vagy de egyáltalán nincs több jogod mint nekem, mindketten ugyanarra a bolygóra születtünk és ne itélkezz mások felett mert okosabbnak képzeled magad.. nem ismersz egyáltalán te náci
2013. nov. 22. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!