Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltiltják tőlem a szerelmem, mihez kezdjek?
segitsetek kérlek..
én 16 ő 14 éves és 1 éve vagyunk együtt, az anyja sose szeretett engem és szétakar minket választani azt mondta soha többé nem láthatom a páromat,igy is heti 1 tali volt, de már elég ürügyet talált az anyja hogy eltiltson tőle
nemtudom mihez kezdek nélküle szerintetetk kibirjuk? probálok megegyezni az anyjával de esélytelen... titoktban találkozni nagyon rizikós... kérlek bármiféle tanácsot szeretnék ( azon kivül hogy szakitsunk.. az nem fog bekövetkezni ) előre is köszönöm
ku.va anyj.t a szüleinek már elnézést,ismerős szitu
sajnállak
Már ne haragudj, kérdező, egy 13 éves kislányt mégis hogyan kellene kezelni a szüleinek? Ők érett, felnőtt emberek, nyilvánvalóan úgy vélik, hogy te valamilyen okból kifolyólag nem vagy "megfelelő" a lányuk mellé - esetleg pont azért, mert máris lelkibetegnek állítod be magad, egy mondatot nem tudsz helyesen leírni, meg szökésről beszélsz?
Egy ilyen felelőtlen, buta kölyköt én is tiltanék a lányomtól.
De te most tulajdonképpen milyen választ vársz?
Mi felnőtt, tapasztalt emberként nagyon jól tudjuk, hogy ezeknek a "tiniszerelmeknek" köze sincs az igazi kapcsolatokhoz, főleg nem akkor, amikor az egyik fél még csak egy 14 éves gyerek.
Most szenvedsz majd 2-3 hétig, mert kergetsz egy illúziót, aztán szépen tovább lépsz a dolgon, találsz egy másik barátnőt, akivel rendszeresen tudsz találkozni, és eszedbe sem fog mér jutni ez a lány, akit amúgy sem fogsz többé látni.
Ráadásul, elmondtam már: egy gyerekről beszélünk. Ha az anyja nem akarja azt, hogy lásd, akkor te úgysem tudod megváltoztatni az akaratát, úgysem másíthatod meg a helyzetet, egyszerűen nem tudsz mit csinálni, mint elfogadni. Nincs megoldás, ez van és kész.
Végezetül, nem kell ismerni téged ahhoz, hogy lássam milyen igénytelenül írsz (és igen, ez nagyon jellemzi az ember értelmi szintjét), te magad mondtad, hogy lelki problémáid vannak, meg úgy adod elő ezt az egész szerelmi drámát, mintha valami faluról szabadult böllér lennél a Maúnika-showban. Én is tiltanálak, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!