Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan vegyem rá a szerelmem, hogy elvigye az exének a cuccait?
Figyelj Géza. Van egy dolog ami egy kicsit zavar, egy probléma, amit meg kéne oldani. Tudom, hogy nem egyszerű, de engem mégis frusztrál, hogy benyúlok a szekrénybe és idegen nők holmijaival találkozom. Nem tudom, hogy érzelmileg kötődsz-e a Zita pulóveréhez, de engem ez zavar. Kérlek legalább ha nem is akarsz vele találkozni vagy beszélni vele, legalább egy nagy dobozba rakd be a cuccait és dugd el a padlásra. Vagy ha felkavar az, hogy a dolgokat előveszed, akkor szívesen berakom őket egy dobozba én. Vagy ha nem akarsz a Zitával találkozni, akkor add oda a Julinak, majd ő továbbítja. Nagyon örülnék, ha a hétvégén megcsinálnád, utána pedig süthetnék neked egy almás pitét. Mit szólsz?
Lényeg: semmi kertelés, izébizé, hátulról közelítés. Semmi olyan, hogy "beszélnünk kell", mert azzal a pasik csak bezárkóznak. Hangozzon el olyasmi, hogy "probléma" amit meg kell oldani, mert a férfiak probléma-központúak. Így orientálod az agyát, hogy a kívánságod egy konkrét dolog, nem pedig egy elméleti fejtegetés.
Dobj fel alternatív megoldást (doboz, padlás), mert ha oka van a halogatásnak, akkor mégse kell meglépnie amit nem akar. Ajánlj fel segítséget. (Jó eséllyel elutasítja egyébként.) Ha belemegy a dobozosdiba, fogadd el. Ha már a cucc kikerült a szekrényből, akkor az már egy lépés abba az irányba, hogy eltűnjön a lakásból. Fontos: határidő (hétvége) és jutalom (almás pite). Majd utána teret hagyhatsz véleményezéshez (mit szólsz). :)
3-as
Van egy olyan sejtésem, hogy pszichológus vagy, vagy pedig kutyaidomár XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!