Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogyan vegyem rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan vegyem rá a szerelmem, hogy elvigye az exének a cuccait?

Figyelt kérdés
Már 7 hónapja vagyunk együtt, az ex már 9 hónapja nem lakik vele. Engem nagyon zavar, hogy még mindig vannak a szekrényben ruhái, és egyéb cuccai. Mondták már neki mások is, hogy vigye el őket, de nem tette. Azóta eltelt fél év, és én nem szóltam. Most már szeretnék. Várom a tanácsokat.
2013. okt. 15. 14:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy megfelelő pillanatban ülj le vele beszélni, mikor senki se zavarhat meg titeket, és mondd el neki, hogy milyen rosszul esik neked, hogy még mindig ott vannak nála az exének a holmijai. Olyan, mintha még visszavárná, vagy hasonló, a lényeg, mintha még nem zárta volna le a dolgot. Ha veled van és téged szeret, minek őrizgeti a volt barátnő cuccait. Kérd meg határozottan, de ha esetleg nem-et mondd, el kéne gondolkoznod rajta, hogy valóban téged akar-e a srác - és ezt a kérdést akkor neki is szegezhetnéd.
2013. okt. 15. 14:48
 2/7 anonim ***** válasza:
nővérem expasiját az izgatta fel ha a nővérem otthagyott cuccait vette fel az új csaja...mert ez amolyan 2 az 1-ben hatással ért fel
2013. okt. 15. 15:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Figyelj Géza. Van egy dolog ami egy kicsit zavar, egy probléma, amit meg kéne oldani. Tudom, hogy nem egyszerű, de engem mégis frusztrál, hogy benyúlok a szekrénybe és idegen nők holmijaival találkozom. Nem tudom, hogy érzelmileg kötődsz-e a Zita pulóveréhez, de engem ez zavar. Kérlek legalább ha nem is akarsz vele találkozni vagy beszélni vele, legalább egy nagy dobozba rakd be a cuccait és dugd el a padlásra. Vagy ha felkavar az, hogy a dolgokat előveszed, akkor szívesen berakom őket egy dobozba én. Vagy ha nem akarsz a Zitával találkozni, akkor add oda a Julinak, majd ő továbbítja. Nagyon örülnék, ha a hétvégén megcsinálnád, utána pedig süthetnék neked egy almás pitét. Mit szólsz?

Lényeg: semmi kertelés, izébizé, hátulról közelítés. Semmi olyan, hogy "beszélnünk kell", mert azzal a pasik csak bezárkóznak. Hangozzon el olyasmi, hogy "probléma" amit meg kell oldani, mert a férfiak probléma-központúak. Így orientálod az agyát, hogy a kívánságod egy konkrét dolog, nem pedig egy elméleti fejtegetés.

Dobj fel alternatív megoldást (doboz, padlás), mert ha oka van a halogatásnak, akkor mégse kell meglépnie amit nem akar. Ajánlj fel segítséget. (Jó eséllyel elutasítja egyébként.) Ha belemegy a dobozosdiba, fogadd el. Ha már a cucc kikerült a szekrényből, akkor az már egy lépés abba az irányba, hogy eltűnjön a lakásból. Fontos: határidő (hétvége) és jutalom (almás pite). Majd utána teret hagyhatsz véleményezéshez (mit szólsz). :)

2013. okt. 15. 15:07
 4/7 anonim ***** válasza:

3-as

Van egy olyan sejtésem, hogy pszichológus vagy, vagy pedig kutyaidomár XD

2013. okt. 15. 22:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még aznap megbeszéltem vele a dolgot, és mára eltüntek a cuccok!
2013. okt. 17. 17:17
 6/7 anonim ***** válasza:
ÉS hasznosítottál valamit abból, amit mondtam, vagy csak erőt kellett gyűjtened?
2013. okt. 18. 08:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyjából én is úgy gondoltam a dolog elintézését, mint ahogy te írtad. De amit írtál mindenképp hasznos volt!
2013. okt. 18. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!